Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Biográfia ANAHÍ

2008.06.09

Kép

Az RBD talán legnépszerűbb tagja(főleg hogy őt itthon régebb óta ismerjük sorikból) ANAHÍ GIOVANNA PUENTE PORTILLO. 1983.május 14-én született Mexikóban.Idén töltötte Manausban a 25.szülinapját! Így utólag is nagyon sok boldog szülinapot Neked Any!!A bika jegyében született 1,63 cm-es lánynak két nővére van :Diana és Marichelo,akinek most májusban volt az esküvője és Any is ott volt term. Van egy unokahúga ,aki már öt éves Ana Paula egy tündéri kislány akit naggyon szeret és szoros vele a kapcsolata. Any egyébként is nagyon szereti a családját.Ez a többi tagrol is elmondható. Anyukája María del Consuelo Portillo,apukáját ritkán látni.Már gyerekként imádott szerepelni már 8 évesen szerepelt egy soriban.Ezután ami kiugrást jelentett neki az a Primer amor volt és a főszerepet játszotta.Itt még nagyon fiatal volt annyi idős mint én (17). Ekkor indult el karrierje de ekkortájt élte meg élete legnehezebb időszakát is: anorexiában szenvedett. Fontos a múlt idő,mert szerencsére már nem szenved a tüneteitől.Egy időben zavarta hogy erről kérdezik,de később beszélt róla és habár mai napig mindig ráfogják,hogy visszaesett,őt már nem érdekli.A családja és barátai segítségével legyőzte. Egy kampányt is indított a hasonlo betegségben szenvedő lányok segítésére,reklámfilmeket forgat. Egy alapítványt is létrehoztak Salvame néven (mi is lehetne más) ami a helyes táplálkozásról szól és ennek a megelőzéséről.Any azóta is kis soványka maradt,bár már azért hízott.De egy régebbi képét nézve az arca sem olyan kerek már. A lényeg hogy meggyógyult,jól érzi magát a bőrében és a rajongók óriási szeretete sokat jelent neki. Talán az anorexia miatt de nem volt megelégedte mellméretével,2001-ben megműtette mellét,de nem tudta szervezete magában tartani,még a második műtétnél sem,de harmadjára sikerült és elégedett az eredménnyel. Ennyit az ebben az időben való "testi,lelki harcairól". A primer amor tette híressé és már ekkor elkezdett énekelni,több albumot is kiadott(pl.BABY BLUE-t ami azóta beceneve is lett.) Ezután Pedro Damian szerepet adott neki a Clase 406-ban,ahol már Dul-nál írtam megismerkedik a többiekkel és így mennek tovább a REBELDÉbe.Három évig forgat és már az Rbd vel énekel,ad ki lemezeket. Nevével egybeforrt a Salvame amit egész Dél-Amerikában,Kelet-Európában mindenki kívülről énekli. És tartják  a fényt közben...Azóta is tag és remélem sokáig marad mert nagyon népszerű és a legjobb barátai az RBD-s srácok. Ők együtt sikeresek és ezt nem adnák fel soha!! Any mikrofonján már 2005 óta kis fényes csillagok vannak és ez a mai napig rajta szokott lenni.Szerepelt a Rebelde La familia-ban is amit a srácok készítettek és maguk a szereplők. Any mottója amit a rajóngók mind szinte hitként vallanak:I DO BELIEVE IN FAIRIES! (hiszek a tündérekben!)(én is hiszek!!!)Ezt bizonyította Any,hisz van egy Pán Péter tetkója a hasán...

Any évente változtatja hajszínét hol barnább,hol szőkébb,hol meg köztes de mindegyik jól áll neki! Nagyon szép hosszú haja van amit általában begöndörítenek/hullámosítanak)

8 hónapot járt  a csapatból  Uckerrel, és Ponchoval is szoros barátság alakult ki a sori miatt hisz ott három évig kellett szerelmesnek lenniük(egyesek szerint egy kis ideig több is volt köztük) de az biztos hogy jó barátok!!! Most egy Rodrigo nevű sráccal jár,már testvére esküvőjére is vele ment és a Brazil tourra is.

Any 2006-ban egy boltot is nyitott ahol kiegészítőket,ruhákat és gondolom sok rbd cuccot lehetett kapni. Az online lap:www.anahiworld.com

Ha nem az RBD-vel van és kampányával vagy boltjával foglalkozik,akkor sem tétlen, ugyanis az Andrea cipőket gyártó cég katalógusainak vagy az Avon katalógusainak vállal fotózást. Ő volt többek között a Herbal sampon és egy egs.ügyi betét arca is. És term. az RBDvel együtt a Pepsi és Kinder Bueno reklámokban is szerepelt.

Any egy érzékeny,könnyen meghatódó,szeretnivaló és szeretetet igénylő lány. Átütő erejű hangja,megjelenése van sokszor vidám de sokszor tud szomorú is lenni. Szomorú ha a múltra gondol,de optimista és nagyon tud bulizni.Biztos jó barátnő. Aranyos amikor Uckerrel kisbaba hangon társalognak.Igazi nő és még mindig tud gyermek is lenni.

Én személy szerint őt szeretem legjobban ,mert én is ugyanolyan alakú és arcformájú vagyok,mint ő és belsőleg is nagyon sok tulajdonságunk van ami egyezik. Sajnos én is voltam beteg még ha nem is anorexiás,de én is sovány vagyok...Annit Nagyon szeretem !! (persze a többiek is nagyon a szívemhez tartoznak)

Csak Any tudja olyan fájdalmasan gyönyörűen énekelni a Salvame-t.És őt megmentették. A rajongók és az RBD.Brazíliában minden koncerten skandálják:Anahí eu ti amo(lehet nem jol írtam le)

Most Empezar desde cero tour-on van.

 

(Saját írás!!!)

 

A mappában található képek előnézete Annie

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

rita325 - rita325@freemail.hu

2010.06.11 21:15

Jaj de szép :) :) Olyan meghato ezt olvasni <3
I do believe in fairies :)