Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2012 január-mi történt a kincsekkel szeptembertől januárig! exkluzív!!!

2011.10.19

2012-ben is RBD LOS MEJORES!!! KÖSZÖNÖM A LÁTOGATÁST,MEGÉRI IDÉN IS! AZ RBD SZERETET LEGYEN VELETEK! MAIA

VÉGRE IDEÉRTEM ÉS ÍME PONTOSAN A KÖZEL FÉL ÉV ESEMÉNYEI A DRÁGA RBDSEKKEL:) AKIKÉRT DOBOG A SZÍVÜNK TOVÁBBRA IS;) FIGYELEM,LOPNI TILOS,MERT SAJÁT GYŰJTÉS,ÉS A KÉPEK IS SAJÁT GYŰJTÉSEK! AZ ÍRÁSOMÉRT MINDEN JOG FENNTARTVA!!!

 Anahi képek: Click video az MTV-n futó ifjusagi popland szériához Brian Amadeussal és Ali Serge-el!,Terra,Instyle magazin,Dividida videoklipp,Dos Hogares, Aviesta  DUL:  Glamour magazin, Heritage Awards Washington, Freskas reklám, AHVAL mozifilm bemutatóján LA,Plaza   de las estrellas csillagot kapott, KCA Mexico, MTV World Stage Joe Jonasszal,jelenlegi párjával,akiről hallgat- Rodrigoval.  Maite:: Colgate eseményen, Maneval:), William Levyvel a Heritage Awardson, a szerelmesek Don Francisco műsorában, Mai Yurival az Auditorioban, Maite a Velazquez testvérek cirkuszában.  Poncho: Brasilban,MTV Game Awardson,Así es la suerte, Nadando con tiburones, párjával Perlával.Ucker: még Brasilban, twitcam  Kdabra3 forgatásáról Kolumbiából.  Chrish szülinapján anyjával és tesójával, Brasil Comando Mix, Anahival Monterreyben, tegnap Sao Pauloban forgatott DVDt!

 anahi-and-mundo-terra-gallery.jpganahi-instyle-mexico-4.jpgamanali.jpg

nuevo-video-de-anahi-dividida.jpg

anahi-and-dos-hogares-gallery.pnganahiaviesta.png

 

 

 

 

 

 _mg_8082-6a48def2-254f-102f-ad72-0019b9d5c8df.jpg

 

 

alguienhavistoalupita.jpg

376307117.jpg15hha005.jpgkapottcsillagot.jpgnormal_3kcamx006.jpgnormal_25mtv001mtv-world-stage-joe-jonassal.jpg

0012y6676788.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2na7h46.jpg5eves-instyle-buli.jpg

3883101.jpg

030-17.jpgmaiyuri.jpgnormal_53puw.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 017.jpg

417179606.jpg91339d661d3c11e19e4a12313813ffc0_7_rou8.jpgogaaan1ljhs5ldrm_a6xuve_rlw7tg5x1e1sobim3iiv3xvqs2bcg9fxlcnntxucf8bws00yzw58bhgdkmldyboz8ucam1t1uctifykwdxa9r3jcrrltaw9cnl2v.jpgnadando-con-tiburones-obra-teatro-demian-bichir-ana-reguera-poncho-herrera.jpgimagesca7atqag.jpg

 

saopaulosomos.jpgsetheight360-christopher.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

anyatesochrish.jpgchristianchavez3-5901.jpg

libertad.jpg

498088487.jpg

 

 

 

Anahi
Először is azt hittem, hogy én utoljára júliusban jártam itt, de kiderült, hogy nemJ jól van. Szóval az angyalka Any éppen a héten fejezi be az elmúlt év legmeghatározóbb projektjét: a dos hogares-kettős élet című telenovelláját,amivel önmaga elé is nagy kihívást helyezett,visszatérni a sorozatokhoz 7 év után,mint elnőtt nő. Eleinte bele is kellett szoknia és a kritikák is erőteljesen alátettek,de Any minden kétséget kizáróan bizonyította tökéletes munkaerő,munkatárs és színésznő,aki éjt-nappallá téve dolgozik. Ez most főként igaz,hiszen az elmúlt napokban éjszak forgattak végig. Profizmusát bizonyítva a sorozat odakinn e héten pénteken zárul! Több hírrel ellentétben,miszerint a sorozat bukás volt,cáfolni látszik,hiszen megtartva nézettségét a Tv y Novelas díjátadóra vannak jelölve,zenei,történet,színészek ( Any,mint színésznő) és maga a sorozat kategóriában is! A sorozat megérkezett Magyarországra is,október 24-étől a zone romanticán láthatjuk őket este 7tőlJ a sorozat keretében több helyen is képviseltették magukat: teleton, pequenos gigantes és a főszereplők továbbá egyénenként Televisa chaten vettek részt. Any tehát szerződésben áll a Televisával, aminek hálamondó és köszönő év végi kampányvideójában is képviselte a sorozatátJ
Film: felajánlották neki,hogy a Pretty Women latin-amerikai változatában játssza ő a hajdani Julia Roberts szerepet, de erről azóta sincs több információ,azért sem,mert idén a sorozat befejeztével Any a zenei karrierjét veszi elő ismét.
Reklám: a sorozaton belül több televisás kampány mellé is álltak és a sorozatban fellelhető joghurt,tej és kutyaeledel márkákat is népszerűsítette. Valamint a nők elleni erőszak, mellrák elleni Televisa-kampányhoz is készültek kisfilmek. Pedro Torres kérésére pedig egy Cyber internet gyorsasági hozzáférhetőséget újító internetes rendszer előfizetést reklámozott. Anahi továbbra is a ruha-cipő-kiegészítőket tartalmazó katalógus-üzletlánc, a Terra arca!! Valamint idén nyílt egy saját cége: Aviesta néven,ami kiegészítőket és cipőket árul egységáron,ingyenes szállítással,egyedi kérdőív és stílus meghatározás után. Él még az alapítványa is, ennek keretében látogatott meg anorexiával küzdő fiatal hölgyeket ápoló intézeteket.
Kultúra: hatalmas megtiszteltetés érte ősszel ,amikor is a Yoko Ono alapította Non-violence alapítvány és levélben kinevezte és felavatta őt,a latin erőszak ellenes császárnővé! A kampány eseményei számára szintén idén indulnak el.
Zene: idén új zenei anyagon dolgozik és ennek fogja szentelni magát! Már nagyon várjuk! Ucker is ír neki egy számot. A sorozaton belül hallható számok közöl a Dividida főcímzene is benne lesz,amihez klippet is forgatott és milliós nézettsége volt a legnagyobb megosztó portálon. Újabb megtiszteltetés: Juan Gabriel zenésszel,aki legendának számít szerelmi lírájú balladáival a zene terén, felkérte őt,hogy forgassanak egy számot közösen,amit előadhatnak a zenész karrierjét összefoglaló februári koncerten. 2012. a zene éve lesz neki.
Érdekesség: twitteren 3 millió követőt is elért,ezért egy maratoni twitcamet rendeztek,a világszerte legnagyobb rajongói klubokkal és egy órára Anyval is!!!! Történt egy szomorú eset is,még a forgatás elején üvegajtóba ütközött,aminek következtében megoperálták,s kiderült, addigi légzési nehézségeit egy elferdülés-elzáródás okozta. Azóta begyógyult,de többször is megütötte véletlenül ugyanott, így ismét meg kell operálni.
Család: Marychelo testvére a következő hetekben életet ad Santi kisfiának,akit nagyon várnak. Any továbbra is egyedülálló,férfiakat ,akikkel komolyabban randizna nem látni körülötte. A munkának,barátnőknek,családnak él.
Idén: DH vége, műtét, Terra,Aviesta, új lemez, Non-violence, Tv y Novelas díjátadó
 
 
Dulce: zene: az Extranjera több elismerést is begyűjtött. A turné hivatalosan most januárban fejeződik be. Zenekarával Argentina,Venezuela,Brasil,Panama, Mexico,USA érintésével mindenhol koncertezett. A koncertek mellett számos EXA,teleton és Kids Choice Awards-on jelent meg és lépett fel,vagy konferált,díjat adott át és nyert isJ elismerésként szeptemberben Washingtonban a Fehér Házban Maite ,William Levy és több kollégával ünnepelték a latin hetet és a nagy díjátadó gálán ő is énekelt,sőt ő volt,aki a latin zenészeket , mint hölgy képviselte. Zenei szinten több szakmai siker,most februártól újabb lemezen dolgozik majd. A díj jelölések pedig folyamatosak. Szeptemberben egy másik szemléletes esemény is történt, Joe Jonas új számában énekelt a fiúval pár strófát az MTV World Stage-n, a sráccal olyan jóba lettek,hogy egy tengerparti találkozón készült ölelkezős paparazzi képek után elindult a találgatás,hogy egy pár,de ez a hír kacsának bizonyult. Mivelhogy Dul mellett már szinte mindenki foglalt,Claudia testvére pedig egy karácsonyi fotón jól láthatóan terhes, gyermekkori barátnője pedig ősszel ment férjhez,Dulce is körülnézett és ezen az esküvőn ismerte meg kedvesét,akivel komolyan randiznak Rodrigot,akivel azóta több szórakozóhelyi,baráti,karácsonyi és Dulce szülinapján készült képeken is együtt mutatkoztak. Szerintem aranyosak,remélem komoly lesz. Ő egyenlőre mélyen hallgat a dologról,csak annyit mondd,hogy nyugodt és boldog.
Valószínűsíthető,hogy egy érdekes duett is megszületőben van közte és Taio Cruz köztJ zenei téren most akusztikus kisshowkkal járja az USA T-mobile üzleteit,majd elkezdődnek a 2.lemez munkálatai,várjuk a duettet is,valamint pletyka,de lehet,hogy Pedro Damian új sorozatának betétdalát is ő énekli majd. Együttműködés révén a Freskas és T-mobile is támogatója,velük közösen jöttek létre showk. a Dulce Amanecer alapítvány továbbra is működik. A Cklass katalógussal úgy hírlik nem írt alá idén szerződést. Autogramosztások, közönségtalálkozók mellett forgatott az Instudioval is, több számot énekelt fel és hallgatható ilyen verzióban. A Plaza de las Estrellas pedig egyenesen egy csillagot ajándékozott neki,ő pedig otthagyta a kézlenyomatát.
Film: nyár végén,mint számot adtam debütált az Alquien ha visto a Lupita? Mozifilmmel.
Az ismét fekete hajjal hódító,2 milliót számláló követővel rendelkező Dulcet idén is többet halljuk majd énekelni,mint játszani bármely filmben!
 
Maite
Sorozat: a TDA befejeztével Anyék vették át a főműsoridős helyet és a két sorozat meg is vetekszik majd a TV y Novelason,hiszen jelölve vannak:$ Magyarországon még mindig immáron teljes részekkel domborít a Will-Mai párosJ sorozat tekintetében visszavonult nyár óta,több felkérést is visszautasított. Ez nem jelenti,hogy nem történtek dolgok. Maite boldog,elégedett,és ő az,aki több irányba is feltörhet idén.
Megjelenések,események: a colgate és magnum után,valamint a Velazquez testvérek cirkuszában tett több állomásos képviseletén kívül,számos kulturális dologban állt ki.
-         tagja a mellrák elleni megelőző szűrést szorgalmazó alapítványnak,amit még a TDA idején nyitottak klinikán
-         Clumatha névvel megjelenő könyv promójában vett részt és írónő barátnőnek segítve
-         Coppel elnevezésű karácsonyi akciós kártya arca volt karácsonykor
-         Szerepelt a Televisa évvégi videójában,ahol Any is
-         Sephora kozmetikumos üzlet megnyitóján, színházi bemutatókon jelenik meg
-         Elmaradt a beharangozott európai turné ,ehelyett idén március végén egy többnapos konferencia lesz, Maite-világnap a világon létező rajongóinak bevonásával
-         Don Francisco Miami műsorában szerepelt Maneval,párjával és velük együtt köszöntötte egy műsorban a szilvesztert
-         Szeptemberben a Heritage díjátadón William Levyvel voltak műsorvezetők
-         Egy Actors Workshop beszélgetőshow-ban Rodrigo Vidalnak bevallotta,hogy az RBD elején ő ,Ucker és Poncho playbackelt,aztán később váltottak. Ez botrányra nőtte ki magát,szegény alig győzött magyarázkodni,hogy csak az elején volt ez,hogy megszokják.
-         A 15 éves People de Espanol címlapján szerepelt
-         A mujeres asesinas 3. DVD megjelenésén is részt vett,valamint amikor könyv jelent meg
-         Olga Laris fotóművész kiállításán jelent meg egy képe
-         Novemberben Yurival együtt az Auditorioban rendezett nagyszabású koncerten adtak elő egy különleges dalt
-         Mane de la Parra-val másfél éve boldogok. Úgy hírlik,hogy Mai szülinapján megkéri a kezét és májusi esküvő leszJ de így is boldogok,számomra álompár!!!
-         Nyaralás és fotózás keretében több időt töltött: Miami, Merida, Argentina-ban
 
Idén több helyen is hallhatunk felőle,attól függően mit fogad el: sorozat,szerepek,zenei karrierjére is ráerősítene,vagy férjhez megy? Ahogy ő mondja: hagyja magát meglepni….
 
Ucker zene: augusztusi Brasil-i koncertek után, mondhatjuk véget is ért a Somos turnéja. Ahogy mindig, az ottani közönség kitett magáért és hatalmas ováció kísérte mindenhová. A Reverbnation elnevezésű saját maga által működtetett zenei kísérleteit és újdonságokat nyújtó oldal egyenlőre stagnál,ahogy terve az Innovation Mexiconál is. Anyval, Missy Elliottal dolgozna szívesen,önmaga tekintetében pedig persze mindig valami újat próbál,több elektronikus hangzás,gyermekek,keleti hangszerek…. Új száma várható Luna Negra címmel,amit a Premios lo Nuestro febr.16-ai átadón mutathat be. Jelölve is vanJ ahogyan ő maga mondta,nagyon sokat komolyodott,megváltozott a gondolkodásmódja és változások várhatóak idén. Kíváncsi vagyok,remélem a zene energiája,amit csak őt tud elhozni,nem fog lelappadniJ
Fél éve ismét egyedülálló,Marion Zapicoval történt szakítása óta.
Film: ahogyan a Kdabra 2 februárban elindult és siker lett,ősszel felmerült a gondolat a 3. széria leforgatására,ezért Ucker az év hátralévő részét ismét Kolumbiában töltötte forgatással,ezért nem tudunk róla sokat. Innen jelentkezett twitcammel,ahol informált bennünket,hogy idén több terve is lesz,zenei együttműködések,újítások és jön a Kdabra 3. valamint nagyon várja a PLN-t,ahol jelölve van és jár LA-i castingokra. Mexicoban él,de ingázik aközött és LA között. Bízom benne,ő nem települ át,és nagyon várjuk az újításokat!!!!
 
Poncho
Venezzia, rainman,el equipo…pár emlékeztető projekt névJ ezek után nyáron indult el az Así es la suerte mexikói széria. Szeptemberben saját készítésű,főszereplésű,és mellékrendezésű sorozat : El diez,ami természetesen a nagy szenvedélyéről egy valós történettel,a fociról szólt. Amerikában is vetítették. Októberben a szintén mexikói produkcióval, Aquiles Serdan-- iparosodás idején készült valós történettel láttuk a képernyőn,azonban elég brutál módon már a 2. részben megölik benneL most első projektje szintén visszatérés a színházba: Nadando con tiburones címmel január 26-án debütálnak. Illetve a Lorex című amerikai animációs adoptációban fog szinkronizálni Sandra Echevarriaval. Részt vett Any és Mai oldalán a Televisa évvégi videójában. Novemberben az MTV Game Awards műsorvezetésére kérték fel.
Miamiban,Los Angelesben,Pueblában töltött kis időt nyaralás gyanánt. Nem tudni mikortól,de kb. novembertől lett egy komolyabb hölgy mellette,akit Perlának hívnak és antropológus. Vele jelent már meg többször,rendezvényen is.
Novemberben 3 év után meghívták ,így visszatért Brasilba, az Amazonas Filmfestival-ra,ahol zsűri szerepet töltött be. Még e hónapban visszatért és a Music Hallal együtt szerveztek, többállomásos interaktív közönségtalálkozókat,ahol beszélt az eddigi szerepekről,tervekről,RBDről,és készséggel válaszolt a kérdésekre. Brasil itt is kitett magáért,végre ő is élvezhette ennyi idő után a szeretetet,ami nem apadt el felé,sőt. Őt is meglepte,de jó volt látni,hogy ennyi idő után éljentetik és odavannak érte,megérdemelten. Mint a többi tag, egyenlőre ő is cáfolta az RBD visszatérés idei lehetőségét.
A foci,mint hobbi mellett,újonnan bepillantattunk képeibe,nagyon jól fotóz,általában természeti képei vannakJ
Idén: színház,amit egyenlőre tudunk.
 
Chrish
Los Angeles-i élete során tapasztalatot szerzett a műsorvezetésben: az Estrellas Hoy stábját erősítette fél évig mellék műsorvezetőként. Egy színházi előadásban is szerepelt: zombit játszott, valamint egy bevándorló latin család egy gyermekét alakította a Fixing Paco moziban.
Új számai jelentek meg: Sacrilegio pl,amibe beleszerettem múlt hétenJ
Tetszik a melankolikus,balladisztikus,retrosabb ,de popos hangvétel.
Ő most van Brasilban, DVD-t forgat,Essential címmel-az ő és zene együttes jelenlétében. Juan Gabriel,Roberto Carlos számait is énekli,valamint meghívott művészként színpadra lép vele ázsia pophercegnője:Agnes Monica,akivel három nyelven éneklik a Donde Estas című dalát. Egyedülálló,de nem is bánja, karácsonykor otthon volt,jó volt látni a családjával. Lemezt akarok!
Jó látni a szeretetet, a rajongók szó szerint fejet hajtanak előtte, csókolják lábnyomát, a legszebb a héten az volt,amikor egy lányt felhívott a színpadra,aki sírt,majd végül megkérdezte: hogy hívnak? Erre a lány: „szeretlek,Cristian!” nos,azt hiszem ott és aki nézte megkönnyezte,még ő is:$
 
Várható tehát: Any,Chris,Dul lemez. Ucker által is. Munkálatok vannak mindenképp. Poncho a színházban,Maite pedig döntés előtt áll,merre indul,mit használ ki. A lényeg: minél többet fogjuk hallani őketJ bízom benne,akár látni is,szerepekbenJ
Maia
NOCOPY!!!!!!!!!!!!!!!!!