Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2012.január-június-újabb félévi összefoglaló!!! Mindent az RBD tagjairól!!Csak itt!!!

2012.05.06

 

Íme a teljes féléves összefoglaló,mindenkiről,részletesen! FIGYELEM! AZ INFORMÁCIÓK ÖNÁLLÓ GYŰJTÉSEK,SAJÁT SZELLEMI TERMÉK,EZÉRT TILOS LOPNI!!!!! Köszönöm,Maia
 
2012 január-június
 
Anahi ----- Januárban véget ért a Dos Hogares, itthon is vetített Kettős Otthon című 150 részes sorozat. A vége izgalmas volt különösen, és Any bebizonyította, hogy színésznői profizmusát! Habár jelölve voltak, a februári Tv y Novelas éves díjátadón nem kaptak díjat, most ismét jelölve vannak a Premios Juventud-on(júl.19.) Anahi és Sergio Goyri isJ remélem, nyernek a kategóriájukban! Valamint Anahi, mint énekesnő jelölve van a Premios Texas-on és KCA-n is! Utóbbi szeptemberben lesz, előbbi most augusztus 2-án. Remélem, mindenhol nyerni tud! A sorozat stábjával jó barátságban váltak el, Any a tv világába biztos egy ideig nem tér vissza. Pletykálták azt is, hogy partnerével, Carlos Poncéval összejöttek, de ez nem nyert tanúbizonyságot, csak jó barátok! A televízióban már csak kampányokban vesz részt, ott volt a Televisa évbúcsúztató kisfilmjében, most pedig Dulce, Maite és Chris társaságában hangjukat adják egy dalhoz, ami a része a „Kezeinkben” kampánynak.
Reklám: A Mundo Terra arca, valamint a C-prime életmód kiegészítő termék arca. Alapítványának keretében többször tett látogatást az anorexiás betegeket segítő otthonban!
Twitter: mára több mint 4,5 millióan követik! Megvádolták, hogy ezek mind „álkövetők”, de erről szó sincs. Sőt, általa közzétett nyaralásos, fürdőruhás képek olyan sikert arattak, hogy elősegítette bizonyára ez is, miszerint a Maxim magazin a világ 100 legszexisebb női közé sorolta, a 98.helyre!
Aviesta: az online vásárlói áruház-lánc lájkolók számában nem szenved hiányt és terjeszkedni akarnak az USA és Brasil területére, később Eu-ra is. Táska, cipő és kiegészítő kollekciójának bemutatására áprilisban és nagy nyitóbulit csaptak, ahol Anahi csillogott, ott volt barátai és kollégáinak színe-java, hírességben nem volt hiány,és persze rajongókból sem. Any év eklejétől ezen dolgozott, Los Angelesbe költözött, twitcamen keresztül mutatta be első terveit, majd jöhetett a nagy megjelenés a világ előtt- a party keretében. A cél, hogy ez minden évben meg legyen tartva, de más helyen! Aki még nem csatlakozott,ajánlom,mert minden hónapban személyre szabott showroom-ot kapsz,és speciális ajánlatokban is bővelkedik az oldal! (www.aviesta.com.mx )
Szülinap: mint tudjuk májusban ismét eljött a szülinapja, amit barátokkal és anyukájával Las Vegasban töltöttJ magát őskorinak nevezve, de büszkén vállalva 29 évét, Any szülinapján a rajongók sem voltak restek- 4 darab TTWW-t sikerült összehozni egy nap alatt!!!!
Újság: a Kena, Instyle, Caras, ParaTodos, Glamour címlapjáról és Terra fotósorozatokból csodás képek születtek!
Kultúra: hosszú ideig úgy volt, amit az Aviesta Partyn is bejelentett, hogy nyáron Londonba utazik, a Yoko Ono általi Erőszakellenes kampány, latin képviselőjeként, és a többi képviselővel, többek között Paul Mccartney, Ringo Starr-al együtt hivatalos vacsorán vesz részt. Nos, ezt az időpontot pont a napokban mondták le, biztonsági okokból elhalasztva, kíváncsi vagyok,azért megtartják-e….
Operáció: az orra úgy néz ki rendbe jött, és hiába voltak pletykák egyéb műtétekről,persze szépészeti operációkról-mind hamisnak bizonyult-Any vagy egy híres művésznőt látogatott meg,vagy édesanyját kísérte be, akit ismeretlen okból kellett ellátni….
Család : édesanyja e titokzatos kórházi látogatása mellett mindenki egészséges. Jorge és Marychelo már egy éve házasok, sőt már 5 hónapja megszületett első kisfiuk-Santiago,Santi,ahogy ők hívják. Így Any 2x nagynéniJ Los Angelesben élt és jelenleg is ott tartózkodik, mivel lemezt készít, de mostanában inkább többet hallottunk arról,hogy egy barátja politikai kampányában segédkezik, barátnőivel van és kutyájával-Shoot-al.
Zene: emellett persze azért lemezkészítésre is volt ideje. Rengeteg név felmerült, akikkel duettezett volna, úgy néz ki ebből eddig csak Flo-rida biztos. Albumán viszont a zeneipar legnagyobbjai segédkeznek: DJ Buddah, Noel Schrajris, Gloria Trevi, Rock Maffia, Claudia Brant, Linda Perry, Diane Warren-csak,hogy párat említsek a híres zeneszerzőkből. Új szám, aminek dalszövegéből egy kis részletete nemrég megosztott velünk, nyár vége-ősz elején várható!
Szerelem: Nos, Anahi egyedül van. Sem Poncéval, sem politikus barátjával, Manuel Velascoval nincs szerelmi kapcsolata,elmondása szerint. Viszont nagyon boldog, elégedett és nyugodt-mindenre van ideje!!
Várjuk tehát a dalt, a lemezt, szeretnénk látni a PJn és Londonban is……..
 
 
 
Dulce    ----zene: januárban véget ért az Extranjera Tour, azóta a Movistar keretében egy magán show, és T-Mobile-al egy kisebb amerikai tour volt még év elején. Sajnos az ő hangját se hallottuk sokat. Ő is Los Angelesben készítené el albumát, amelynek teljes munkálatáról egy reality showt forgatnának- az MTV3 megvásárolta a jogokat. Ez májusban indult volna, de talán még most kezdik el forgatni. A lemez késő ősszel várható! Rio Romával a fiúk albumára készített egy duetett, az övén nincsenek biztos duettpartnereke ígérve. Míg a realityre és lemezre várunk….
TV,mozi addig az Alguien ha visto a Lupita 2010-ben forgatott mozifilmjének bemutatóin vett részt LAben,Chilében, San Diegóban és az Hola Mexico filmfesten. Úgy volt,hogy Cannes-ban is bemutatják,erről nem tudom,hogy mi lett végül. A sikerrel együtt Dul Carmenita Salinas teljes támogatását és barátságát elnyerte, és nemrég a Festiband-en LAben mindketten egy elismerést vehettek át.
Televízióban egy epizódos megjelenése volt Pedro Damian,Miss XV új sorozatában, magát alakította. Részt vesz a „Kezeinkben” Televisa kampányban.
Tegnapig izgulhattunk,hogy talán a zenei karrier háttérbe szorítására elfogad egy sorozat ajánlatot, ahol egy gonosz lányt alakított volna- azonban tegnap kiderült,hogy végül Sherlyn kapta meg a szerepet. Pedig barátnője Eiza Gonzalez és Carmenita Salinas is közbenjárt, de szerintem nem bánja, mert igazán kiteljesedni a zenében tud.
Twitter: 3 millió követő,éppen várunk az ünnepi twitcam-reJ
Reklám: valószínűleg lejárt a Cklass-al a szerződése, mert nem látom katalógusban.
Legközelebbi megjelenése: augusztusban,Premios Texason és Luis Fonsi elő zenekaraként lép fel.
Család: ő is nagynéni lett méghozzá Claudia által-kis CarlaJ Szerelmes, párja Rodrigo, akivel fél év után egy hónapig szünetet tartottak, de ismét összehozta őket a sorsJ
Megjelent a teljes Instudio felvétel és több magazinban csodálhattuk képeit, olvastuk interjúkat vele.
Most tehát augusztusban fog megjelenni díjátadón és akkor marad a reality és zene, támogatásunkra jobban szüksége van,mint valaha!
 
Maite ----A TDA után úgymond visszavonulót fújt( a sorozat még látható Mo.-n), pihent, nyaralt párjával,de eközben sem tétlenkedett,sőt. 7 hónapos szünet után ismét dolgozik…
Coppel reklámarca+Televisa kampányokban vesz részt.
Szerelem: párjával,Maneval két éve egy pár, Valentin-napkor chat volt,közösen, nagyon szeretik-támogatják egymást. Mane egy dalt is írt nekiJ arra várnánk már,hogy jöjjön az eljegyzés híreJ
-Magnum megnyitók, Mercedes Benz esemény, színházi előadások,kaszinó megnyitó, párjának,Manénak színházi előadásán és filmbemutatóján is megjelent
A reklám megjelenések mellett édesanyja ötletére egy teljes nap megrendezett egy rajongói napot, ahol felköszöntötték szülinapja alkalmából, énekeltek,ettek-ittak,autogramot osztottak,Maite-imitátor lépett fel és bejelentkeztek twitcamre-ahol megemlítettek minket is végre,hogy Mo.ról is vagyunk rajongókJ a rajongói nap márciusban volt, minden évben leszJ előjegyzés alapján….
Több fotózáson részt vett-Glamour, ParaTodos…egy ilyen alkalommal,talán éppen a Coppel fotózáson Chris is vele voltJ
Mozi: februárban kapta a lehetőséget és március-áprilisban mozifilmet forgatott Mexico területén- El arribo de Conrado Sierra címmel. 5 lány és az anyukájuk története, az 1940es évekből! A mozi novemberre várható!
A mozi után egy nap pihenés után pedig újabb sorozat főszerepet vállalt el, Renata Landeros sportújságíró szerepét, akinek szerelmét éppen Mane játszotta,de csak egy részig,mert hogy a sztori szerint meghal,ámde hibából,így visszatérhet a földre egy másik testben,történetesen egy papéban, így megnehezítve,hogy Renata rájöjjön szerelme ott van mellette és újra szerethetné ugye,ha nem lenne pap,viszont igazából ugye nem is pap,csak ilyen testben tért vissza. Bonyolultnak tűnhet,de nagyon friss,szórakoztató,vidám sori,ami megnevetett és megríkat egyszerre,egy igazi romantikus vígjáték! Címe: Cachito del Cielo és jún.11-én kezdődött. Maite fog benne énekelni egy Mane által írt számot: te daré el corazon. A partnere,tőle idősebb Pedro Fernandez,akit sok kritika ért,és hogy túl csúnya Mai mellé,de bevallva nekem kellemes meglepetésJ a főcímzene,amit énekel,nagyon jóJ Maite állítólag a visszatérés miatt diétába kezdett és a vége az ájulás lett, de ezt visszautasítja: nem ájult el és pláne nem diétázik,ő nem a sovány modellalkatú lányok híve. Boldog és elégedett a sorozattal és párjávalJ
Elmondása szerint ezután lehet,énekelni fog!!!!! Megjelent az animációs film trailere, amiben Maite önmaga , de az egész számítógépes trükk,csak a hangját adja hozzá-az Hola y Adios –ban. Twitteren egymillió követője van , ő is tcamre készülJ elfoglalt,de mindig van ideje barátaira, Jessy Cochra, Eugenio Sillerre,na meg szerelmére. Ő is nagynéni lett,fiútesója által,egy kislányJ
Nézzük a sorozatban és szeptemberben a PEE éves partiján fog részt venni(People en espanol). Tagja volt az újság 50 legszebbjénekJ
Jó olvasni, hogy egymást figyelemmel követik és szerencsét kívánnak az új projektekhez: Maite ebben mindig elöl jár<3
 
Ucker ---Los Angelesben él Dan és Roman Vikta oldalán zenéket szerez,ír,komponál,kísérletezik. A right now és luna negra mellett új szám a : Milliondollar man! Két alkalommal tcamezett, amelyekből kiderült,hogy menedzsmentjével,a T6thLive House-al elváltak útjaik békében és hálával, de innentől a maga ura. Maga komponál,szerez,természetesen új támogatója is van: Avatar MGMT , akik egyengetik útját. Többször járt odahaza anyukájánál, lemezének megjelenése szintén őszre várhatóJUtána turné.
Leforgatta a Kdabra3 szériát, a 2. széria most ért véget. Napvilágított látott az eddigi szériák háttérvideója, speciális különkiadása. Jelenleg is éppen LAben promozza ezt a szériáját a MUndo Fox eseményein belül!!
-Részt vett a PEE partyn, ő is a legszebbek közöttJ
- beindult hivatalos oldala, ahol blogol és elérhetőek többi online felületei is, twitter, face és reverbnationJ (http://christophervuckermann.tumblr.com/ )
Barátnője: Ilza Rosario volt, valószínűleg már nincsenek együtt, igazából csak baráti képeken mutatkoztak együtt, de március óta nem hallok róluk,így gondolom,már nem egy pár….
-         Greenpeace ::Save the artic mozgalom támogatójaJ
-         Panasonic reklám- Kdabra-i szerepkörével vesz részt a reklámokban,tehát,int mágus….
-         Twitteréből kiderül, hogy a mostani kinti választások közeledtével-nem nagyon szereti a politikát ,Anyn kívül senki sem vállalta fel ki mellett áll,vagy egyáltalán van-e olyan, akit támogatna….
-         Jelenleg LAben van, Kdabra promo és zenélés, többet nem tudunk konkrétat,várunk….
-         Júl.7-én lép fel leghamarabb a House of the Blues-ban!!!!
 
Poncho ----Számára az új év,új projektet hozott- a brazili ’kirándulás” után egy kis pihenés következett. Majd jan-májusig végig csüt-vasárnapig mindennap színházban volt- Nadando con Tiburones címmel. Demian Bichir(Oscar-dajra jelölt színész) és Ana de la Reguera oldalán. A darab több mint 100 előadást élt meg, a 100-on egy híres vendég a futballista: Chicharito leplezte le a nekik állított emléktáblát!!!
Majd májusban egy lelki thrillert forgatott szintén nagy név: Paz Vega oldalán!!!! Espectro címmel-a mozi Maité-éval egy időben-novemberben jön ki a mozikba!!!!
Június az El diez-ről szólt, elindult ugyanis a Canal5ön,így nagy tv-ben teret nyerveJ jöhet a 2. évad,azonban abban elmondása szerint nem vállalna producerkedéstJ eddig végig dolgozott,nyárra pihenést érdemelne, de ehelyett megállapodott a Terrával és Londonba utazik,mint 2010ben a focivb-n,most az olimpiáról fog tudósítani!!!! Blogjának elérhetősége még nem ismert.
-Párjával, Perlával együtt vannakJ
- Lorax,animációs film szinkron- Ted
- Caras, ParaTodos, Glamour újságokban nagy interjúk; Chevrolet reklám arc(El10 miatt)
- a fotózás a szenvedélye, csodás képei vannak (instigram)
- Maya sztrákupa focibajnokság sztárcsapatának tagja
Nyáron tehát irány :London!!!!!!!!
 
Christian---- Ő is Los Angelesben él immár 2.éve! Januárban indult Brazilban a CC Esential Tour-a lényeg: akusztikus zene és az ő hangja, a tiszta zene. Sao Pauloban forgatott dvd-t, előadott saját dalokat és feldolgozásokat: Roberto Carlos: Como es Grande mi amor por ti c. dalt a helyi Cine bandával, a no me olvides-Juan Gabriel számot is előadta, és 3 nyelven,Agnes Monicával énekelte a Donde estast!!! Ez időben párja is volt, Ben Kruger személyében, de vele csakhamar megszakadt a kapcsolat és Chris el is határozta,innentől nem lesz több szó az ő magánéletéről,csak a zenéjéről! Erről azóta sem beszél,de bevallotta,hogy nincs párja… egy ideig róla sem hallottunk semmit,csendben dolgozgatott,időnként hazalátogatott. Utána legalább jöttek a számok: Tonight, La pregunta…és a Sacrilegio,ami DVD minőségben,a koncerten rögzített felvétel lett a hivatalos videóklippje-májusban mutatta be. A teljes dvd is májusban jelent meg és egy EP,ami 3 számot tartalmaz: No me olvides, Como es grande…,Sacrilegio. A dvd-t ismét többállomásos brazili tourral promotálta,sok műsorban volt jelen. Kár azért, hogy EUba alig jönnek, Any –n kívül RBD óta,más nem L Brazil egy éven belül 2x is…de ez van…. Chris részt vett a Mex. és sao pauloi melegfelvonuláson is, valamint támogatja Barack Obama a melegházasságok engedélyezése új törvénycikk bevezetését is!!! A sacrilegio EP és DVD essential promotálásának következő állomásai lesznek: Mexico és Miami!!!!
-Júl.4. privát show- valószínűleg Maitéval is együtt énekel itt majd!!!!
- Új haj: csillagokat nyíratott oldalt a hajába J
 
 
Összegzés: őszre mindenkinek új dolgot kellene piacra dobni: Any, Dul,Ucker és Chris lemez; Maite ás Poncho-mozifilmJ Nagyonnnn várjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
Közös dolgok: megjelenik egy eddig nem látott képeket tartalmazó kiskönyv, a Rebelde és RBD idejéből: Yvonne Vegas:Inedito címmelJ ez is ősszelJ
Glamour-party:Maite-Mane,Poncho és Dulce is ott volt….
„Együtt a családban jobb” televisa kampány-mind Mai,Poncho tag
Premios lo Nuestron részt vett- Dul és Ucker
LAben többször talizott Chris,Ucker,Any…..Mexben Mai,ChrisJ
 
 
 
FIGYELEM- AZ ÚJ KÉPEK A SZEMÉLYEKHEZ TARTOZÓ GALÉRIÁKBAN VANNAK!!! AZ ÚJ KÉPEKHEZ SEGÍTSÉG: ANY: BARÁTNŐJÉVEL ILIANAVAL,ANY NYARALÁS, ANY ÉS EGY ANOREXIÁBÓL FELÉPÜLŐ LÁNY,ANY-AVIESTA,ANY ÉS FLO-RIDA,ANY ÉS C-PRIME A KEZÉN,ANY ÉS DIANE WARREN,ANAHI AZ AVIESTA PARTYN KAPOTT ELISMERÉSÉVEL, ANY NYARALÁS CHRISSEL,ANAHI POLITIKUS BARÁTJÁVAL VELASCOVAL
DUL:LUPITA BEMUTATÓN, DUL ÉS SZERELME RODRIGO, DUL A TMOBILE KERETÉBEN MEGRENDEZETT AUTOGRAMOSZTÁSON,LUPITA FILMBEMUTATÓN, DULCE ÉS ZORAIDA GOMEZ, DULCE ÉS CARMENITA SALINAS.
MAITE: MAI ÉS MANE, MAITE MOZIFILMJÉNEK FORGATÁSÁN KOLLÉGÁIVAL,MAGNUM MEGJELENÉS-MELLETTE ANY AVIESTA PARTYN, MAITE SOROZATÁNAK BEMUTATÓJÁN,MAITE ÉS SOROZATBELI PARTNERE PEDRO FERNANDEZ,MAITE MOZIFILMBELI KÜLSEJÉVEL,MAITE ÉS CHRIS, MAITE ÉS ANYUJA RAJONGÓI NAPON,MAITE SOROZATBELI KÜLSEJÉVEL
UCKER: KDABRA3 SPECIÁLKISFILM, UCKER ÉS CHRIS,MILLIONDOLLAR MAN
PONCHO: SZÍNHÁZI KOLLÉGÁKKAL, Ő A SZEREPÉBEN, PAZ VEGÁVAL, LORAX SZINKRONSZEREP, PERLÁVAL SZERELMÉVEL
CHRIS: ÚJ HAJJAL, MELEGFELVONULÁSON MEX., BRAZILI TOUR SP-BEN,MAITÉVAL