Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2013. január-július féléves összefoglaló

2013.05.18

 Ismét eljött az idő, hogy átnézzük a csaknem 7 teljes hónap eseményeit a legrészletesebben mind a hat RBDs szemszögéből. Ahogyan minden évkezdet nehézkesen indul be, hiszen nekik is jár a vakációidő és az új tervek előkészítése, az idei évben az első hónapokban szinte tényleg nem történt semmi, ahogyan elköszöntem tőletek és összeszedtem mi az,amire idén várhatunk, hát hiába vagyunk év derekán, abból töredék valósult meg csak, vagy éppen fog most nyáron vagy év végére! Viszont nem kell csüggedni,mert mindenki többé-kevésbé maradt a média vonalában és tudunk rólunk, addig pedig nincs baj, mert hisz életeink részei, legalábbis nekem J  Így aztán lássuk,mi, ami már tény,mi az,amire várhatunk és mi minden történt az élet bármely területén velük!

Először is köszönöm, hogy az oldal 5 éves lett és túlszárnyaltuk a 100ezres látogatottságot J Nagy ajándék volt!

Az összes információ, és a szöveg alább saját írás, személyes összegyűjtés, tilos ellopni, vagy fel kell tüntetni, hogy az én oldalamról származik, köszönöm.

Maia

 Érdekesség: miközben ezeket a sorokat írom, a tagokkal a legintenzívebb hét is történikJ Pedro Damian mivel már rég tervezi a nagy visszatérést, amelyben szerintem már nem kell nagy dolgokra gondolni, de összehozza a hat tagot,és úgy néz ki, jövőre, számukra oly kedves helyen, hol máshol,mint Brazíliában állnának színpadra, ahol egyébként is megrendezésre kerül, valamilyen focis cucc, ebben nem vagyok otthon :P Így aztán egy évvel előtte elkezdték a szervezéseket, remélem mindegyik tag belemegy, és még ha egy szám keretéig, de meglesz a nagy visszatérés!! ;)

Folyamatosan jönnek a dolgok, miközben írom a személyek "frisseit", tegnap pl. azt mondták, hogy Anahi bejelentette a kiadójának, hogy kéri a szerződésbontást, a novemberi esküvője miatt, és még egy utolsó turnéra sem hajlandó. Ez szerintem abszolút nem rá vall, ha mégis igaz lenne, minden képem összeomlana róla...:(

2013.január-július

 

Anahi

Nos, őróla kinek pozitív, kinek szomorú lesz,amit írok. A nagy csend után végre halhattuk az Absurda című számot, ami mint utóbb kiderült, semmilyen utóéletet nem vont maga után, sem teljes lemez, sem videoklip, pláne nem fellépések nem következtek,maradt a nagy csend és űr Any után. Elkezdték ugyan promozni a számot, napok alatt első lett az Itunes listán, azonban minden más elmaradt, nem jöttek nyilatkozatok, semmi. Az a csend,amit több mint egy éve elkezdett megmaradt, a legvisszahúzódóbban él párjával Manuel Velasco-val, ő megmaradt azóta is, már egy év, két hónapot ünnepeltek együtt. Anahi szinte minden idejét neki szenteli, amikor látjuk, akkor is csak vele, a társaságában jár lovaspóló versenyekre, bemutatókra, hivatalos megnyitókra, politikus fogadásokra, koncertekre, keresztelőkre és a legtöbbször esküvőkre.

 A saját esküvőjüket, még ha egy éve is rebesgetik, nem tartották meg, de ha hihetünk Guillermo Rosas-nak, Any menedzserének, akkor az eljegyzés megvolt, mert hát a két érintett ebben is nagyon hallgatott L Fáj néha, hogy ennyire eltűnt  a szemünk elől, hogy a twittert is csak barátok elismerésére, néha, (ezek a  legkedvesebb dolgok), RBDs társainak üzenve, de inkább Aviesta promora használja, és a legritkábban ír magáról, és hozzánk. Bár nemrég ezt írta: „Any mániákusok és fanatikusok, sose feledjék,hogy a szívemben hordozom Önöket. „ Nemrég Guillermo kérdés- felelet formában válaszolt pár őt és karrierjét érintő kérdésre, amelyben elmondta (merthogy az év közepén—ezt is Guillermo írta ki, hogy Anahi ideiglenesen visszavonult, ekkor felbolydult mindenki,temették Any karrierjét és szidták,okolták Manuelt stb.)---szóval a nagy szomorúság és felháborodás után, természetes, hogy mindenki nekikeseredett, hogy Any-ból idén nem látunk semmit. Semmit nem tudtunk napjairól, merre jár, mi lett a duettekből, visszamondták a Florida számot, a Juan Gabriel-es szám elvileg kész, de azt se hallottuk sehol,a médiában, mint énekes-színésznő nem szerepelt, csak pár fotózást vállalt, és az HOY-ból kiderült, hogy készítik sminkjét, és mi már annak is örültünk, ha megjelent egy újság, és már azon is az szerepelt, hogy az interjú Exkluzív, de legalább örültünk, hogy boldog. Megjelent Velasco-val is egy újság interjú, amelyben többet megtudtunk életéről, és a legkedvesebb módon, tisztelettel,szeretettel nyilatkozott Any-ról és hogy elbűvölte őt.  Bár erről továbbra is az a véleményem,ami volt: mivel annyira elzárkóztak,hogy nem látunk bele ( bár Any-t mindig úgy ismertük, mint aki, ha boldog, akkor tudja legkevésbé nem megosztani, vagy kitárnia a világnak), így csak hihetjük,hogy tényleg az, a legtöbb képen valóban annak látszanak, de volt,hogy Any-nak arca sokkal fáradtabb, nyúzottabb, és csillogó szemétől mentesebb volt a mosolya,mint máskor….sokszor írta, hogy hiányzunk neki,de ez ellen csak ő tehetne valamit…:$$$ De én hiszem,hogy boldog, és ide is azt  a képet fogom feltölteni,ahol a legboldogabb,igazán látszik J

Szóval, Guillermo nemrég ismét kérdés- feleletezett és elmondta, hogy azért lesz valami meglepetés Any részéről idén, ezért volt nemrég fotózáson is. Nagyon kíváncsi vagyok,ebből mi lesz,mikor látjuk. Ami a legbiztosabb, hogy fél év után feltöltötték végre az Absurda remix-et, aminek szintén egy olyan érzete van, mintha Anahi végleg búcsúzna mindentől, a médiaszereplésektől….merthogy tele van kisgyerekkori felvételekkel, ahonnan indult… az egész olyan,mint egy búcsú. Sírtam rajta, és igazi rajongó mind megkönnyezné,ha látja….de hiszem, hogy lesz valami, amit még kapunk, bár nem őt, akit elengedtünk, hogy magánéletében is boldog legyen, lehet az Absurda is egy üzenet volt, búcsú, annak az énjének, aki mindig álmodozott a hercegről,aki nem létezik, mert már az övé Velasco személyében és az álmai valóságok, és ezt maga akarja megélni,azért zárkózott be???!!!! Ezt én gondolom, de nem az én gondolatfejtésem a lényeg, bár érdemes a mondanivalón elgondolkozni: kelj fel butuska, az élet nem ez….olyan mintha azt mondaná….elég volt a csillogás…boldog akarok lenni….Manuel oldalán…. Nekünk pedig, kötelességünk ezt elfogadni!!! Még ha nehéz is,mert lehet, hogy ha érezzük,hogy hiányzik,akkor is itt van bennünk…és hálával kell neki tartoznunk mindenért….

Így aztán nem tudok többet mondani, minthogy boldogan él a családdal, unokaöcsivel,Ana Pau-val,aki egyre jobban rá hasonlít, és Manuellel. És ahogy ő írta szívében még velünk!!! Ezt ne feledjük….

Az esküvőről, gyermekvállalásról konkrét hír nincsen, de valószínűsíthetően írhatom,neki ezek fognak következni! J Valamint, hogy a saját kozmetikumát a BE-t végre szintén láthatjuk majd a piacokon!!!

-Any mellett mindenki kiállt, és volt társai is mindig azt nyilatkozzák, ha lesz esküvő, ott lesznek J

-Rengeteg Any TT jár twitteren minden héten

-Nem lett a Gossip Girl narrátora

-Aviesta egyre nyereségesebb

-Sem a Chiquillidas találkozót nem láttuk tv-ben,műsorban még…

-Ő is az Universal kiadónál lenne, mert az felvásárolta az EMI-t

-Instagram felhasználó, 100ezer követő, oda töltöget személyesebb képeket, de van,amikor a kommentárok miatt letörli :/

- Szerepelt a Caras címlapon, ez volt az exkluzív-ekkor már majd egy éve sehol nem jelent meg újságban….interjújával

- Velasco egyszer azt nyilatkozta: „szeretem őt,és én semmiben nem akadályozom”

-A haja már rövidebb kicsit ér a vállánál alább és szőkébb J Áprilisban Manuel 30. szülinapját ünnepelték, májusban pedig ugye ő volt 30 éves, de büszkén vállalta!!! J Április 29-én világnap volt, ugye, a második születésnapja, amikor 8 mp-re leállt a szíve, de visszahozták…:$

-Állítólag Velasco íratott egy dalt Anynak, és azt adták elő a férfi szülinapján neki J Egyéb érdekesség: Yvonne Venegas: az Inedito RBD, Rebelde képekből a könyvet kiadta, sőt Los Angelesben egy kiállítás is nyílt J

-Év twittere: „ te csak tedd a dolgod, a többit elvégzi az angyalod!”

-Gyermeknapkor odakinn, Tuxtla-ban osztogatott ajándékokat. Egyértelműsíthető, hogy számára a szociális tevékenységek váltak fontossá, ahol tehet, adhat…és a család, barátok.

- Sokat írták róla, hogy nagyon sovány,ismét visszaeshetett, illetve jóslatok is voltak egy júniusi esküvőről, de mint látjuk egyik sem igaz!!! Neni, a testvére kifejezte, hogy egy remek ember mellett tudhatja húgát!!!

- Elnyerte a social media mexico actor címet egy internetes szavazáson

-Jelenleg a KCAMexico kedvenc twitterezőm címében jelölt!!!

-Egy szépségközpont megnyitóján 8 percig tartózkodott csak,nem adott interjút, elvágta a szalagot, készült pár fotó,majd édesanyjával távozott…

-A Rebelde sorit ismét képernyőre tűzte az SBT brazil csatorna!!!—érdekesség J Továbbá,hogy Anahi sorija, primer amor  a mil por hora is az MTV LA-ben megy J

-Sokak szerint nemcsak viselkedésben,öltözködésben is sokkal visszafogottabb,készül a „diplomata-asszony” szerepre, nem lesz több szexi imázs….

-Minden pletykával ellentétben az összes RBD-sel jóban van, az új projektjeikhez mindig gratulál!!!

-Nemrég készült egy „homenaje” videó a rajongók által…úgymond, egy emlékállítás neki…

-Találkozott és vacsorázott Christian-al J

 

Összegezve: Anahi-tól nem várható csak a kozmetikum terméke, illetve az, amiért nemrég fotózáson vett részt! Az esküvői kilátások részletei továbbra sem ismertek, remélem azért továbbra is fog twittezni,és meglátjuk, mit hoz az évvége, családot, vagy visszatérést….

 

Videók: Any Caras fotózás: http://www.youtube.com/watch?v=brXXaZN5BQ0

A szépségszalon megnyitón   http://www.youtube.com/watch?v=NLjYRCfK_Sg

 Absurda remix  http://www.youtube.com/watch?v=LJet1X9h2uA

BE! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NqSkrU7_1XI

Képek:

Any Instagramja http://web.stagram.com/n/anahiofficial/  Itt megtaláljátok mindazokat  a képeket, amiket egyébként feltöltöttem volna,azóta még egy régi Mai-Dul képe is fenn van J Itt van Any barátnőkkel, Manuellel, kutyussal, unokaöcsivel, Ana Pau-val, Chris-szel, családdal, sőt, a nemrégi fotózásról is!! J

További képek: Caras, Absurda, María barátnővel, BE promokép, szépségszalon megnyitóján, Manuel-el egy eseményre tartva.....és mire ezt leírtam pontosan ma jelent meg a mexikói boltokban Anahi standja a BE termékekkel :) első kép!!!! :) és az utolsó, egy régebbi-Any és manuel egymásba fonódó karja, ahol látszik az eljegyzési gyűrű, ez Any insta-ján volt....csak,hogy mert most aktuálissá vált ........

 

 

normal_bpvuikcccae_i6k.jpg

009-250.jpg011-223.jpg009jfj.jpg92b0c3240f3c11e289dc22000a1d039d_7.jpg207183_520642757997066_631896939_n.jpg480206_526520650717301_333618341_n.jpgaccem005.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ccc4b17650b711e28a3222000a9f17b2_6.jpg

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dulce
 
Dulce kifejezetten az, aki mindig, minden területen hallat magáról, és nagyon jól megy neki, rendkívül sok szinten megállja a helyét, és befejezi-véghezviszi, amibe belekezd. Miután év végén Brazil-ban egy többállomásos turnén búcsút intett az „idegen” létnek, ezután nagy beharangozással idén „ráfeküdt” az új album elkészítésére, amit hol Madridban, hol pedig Mexikóban vett fel, közel azonos zeneszerzőkkel és producerekkel, mint Maite is J így pl. Carlos Lara és Koti neve itt is fellelhető a stábban. Lesznek különleges duettek pl. a brazil Julion Alvarez-zel Könnyek címmel, Henry Mendez és Frankie J. szintén felvette Dul-lal a kapcsolatot, sőt még Jessy és Joy is kollaborálna Dulce-val. A zenei téren, tehát ő elkészítette a stúdiókban a lemezt, amely elmondása szerint nagyon jó lesz, egy pozitívabb, realistább Dult ismerhetnek meg és többféle stílushoz is nyúlt,így egy új oldaláról mutatkozik meg,nemcsak szövegben,hangszerelésben is, és bátrabb,újítóbb lesz, már alig várja,hogy megossza velünk is mindazt,amit ő megálmodott, ahogy megszokhattuk szerintem biztosan lesznek balladák, rockosabb és latinosabb, poposabb számok is, sokféle szelet, sokféle stílus, téma és mivel több producerrel együtt dolgozott rajta, ezért önmaga sem tudja még eldönteni,hogy most,hogy készen lett, mi legyen a szóló szám, és mi legyen az album címe,ebben kérte a mi segítségünket.
Valamint nagyon fontos, hogy hiába nem adott idén ki albumot még piacra, de már kész és csak a megjelenésre várunk,idén mégis négy kategóriában volt jelölve a PJ-n és nem mással készített egy csodás duettet, mint Basshunter-rel,igy Európában is majd minden discoban, DJ pultnál keverhetik a közös számukat, tudni kell,hogy ezt az elektronikus vonalat is nagyon élvezte Dulce énekelni, de arról nincs szó,hogy lenne klip vagy vhol közös előadás,de jó lenne, illetve ez nem az ő lemezéhez készült, hanem Basshunter albumán jelent csak meg. Így már hiányzik Dulce hangja,de ahogyan ő is várja, augusztusra kiválasztják mind a címet, mind a single-t is!!! Már szeretném, ha zenei téren is hallanánk róla J
Ugyancsak szerepel kampányok terén, több zenei eseményen vett részt, autogramot osztott, Mexikóban rendezett egy meet and greet-et, mindig odafigyel a közönségével való kapcsolatápolásra, twitterezik folyamatosan, és több újság címlapján volt idén is. Továbbá sok tv műsor hívta meg, ahol beszélgetéseiben vagy mindig nosztalgiáztak, vagy előre tekintettek és felsorolta azt, amiben ő jelenleg tevékenykedik. Habár a legjobb kapcsolatot Pedro Damian-nal ő tartja fenn, mégis szerinte is odébb van még az RBD visszatérés. A műsorokban való szereplések videókban lejjebb megnézhetőek.
Sokat mesél ezekben családjáról és kétéves kapcsolatáról is, habár mindig keveset, de épp elég tudni,hogy látszik is,hogy boldog, ebben a csendesebb, de alkotói időszakában, szeret moziba járni, barátnőzni, egyéves unokahúgával Clara-val játszani, családdal kirándulni, esküvőkre járni, párjával Rodrigo-val lenni,akinek semmi köze a médiához, mégis toleráns az ő világával szemben, szeret festeni és mindig megkérdezik mikor ír új könyvet, ő csak annyit mondd, ha ír is,akkor is dalszövegeket. Tudni kell, hogy újra vörösre festette a haját, mind egy szerep,mind az új album miatt,nekem nagyon tetszik,nekem ez az ő színe J
Bármilyen céggel nem hiszem,hogy maradt volna szerződése, kivéve a Televisa, azóta sztem lejárt a Cklass már rég, és a Nestle is… most a Despegar.com- egy internetes előfoglalási oldalt népszerűsített a Televisa kampányokon belül, ez arról szól, milyen egyszerű, könnyű olcsón utazásra foglalni ezen az oldalon keresztül. Egyszer lépett fel,- és minden egyéb műsorban is a „régi” számokat énekelte, az Exa Monterrey-en. Egyszer volt egy twitcam április körül, ahol beszélt az albumról és arról a lehetőségről, ami mozifilmforgatás gyanánt adódott neki.
Ezzel rá is térnék a tv, mozi világára. Azon túl, hogy felvette albumát, műsorokban és fotózásokon vett részt, maradt ideje családra és barátokra, emellett a Lupita sikerén felbuzdulva, ismét kapott egy mozifilmszerepet Valentino Lanus és Sandra Echevarría oldalán, amit a Dominikai Köztársaságban vettek fel április- májusban. Az ő karaktere különleges lesz, de ismét élvezte, hogy forgathat, ezt a mozit leghamarabb évvégén láthatjuk: Hű akarnék maradni címmel, a férfiak „hűségtesztjéről” szól, romantikus vígjáték J
Valamint, a legváratlanabbul érve minket és őt is jelenleg a Televisa Mentir para vivir c. sorozatában forgat, ez egy három hónapos munkát jelent csak neki, mert hisz utána jönne a turné az albummal. Jaqui-t, egy nagy fejes lányát alakítja, aki szerelmi viszonyba keveredik egy pappal, és az fel is adja a szolgálatot érte, nagyon izgalmasnak hangzik,gondolom kihívás,ezért is vállalta elJ Méghozzá partnere az a férfi, aki a Rebelde-ben a suli igazgatót játszotta, mármint vele lesz a szerelmi szála :P
Július 16-án részt vett a Millenial Awards-on, ahol beszélt új külsejéről, a soriról,lemezről és átvett két díjat, egyiket saját twitterezéséért, másikat átadta rajongóinak, akik a legjobb fanok címet nyerték el J 27-én részt vesz a  Fashion Festival Music-on!!!
Jelenleg tehát sorozatot forgat, ami adásba augusztusban fog menni, így augusztusig kell várnunk, hogy mind lássuk a képernyőn, mind halljuk a hangját a single-lel!!!!
Érdekességek:
-Trianagitana néven van Instagramja!!!
- Twitteren-en nagyon sok „ronda” –t rendez, ez is egy ilyen kérdés-felelet fanoknak J
-Joe Jonas-szal mai napig jó kapcsolatban vannak, egyébként majd minden RBDsel vált twittert, Chrish mellett is kiállt
- Kiadója az Universal
-Magyarországon is ment az „utolsó év”, Es un drama főcímmel
-Elhagyta Kínában a telefonját, le kellett cserélni számát és újat vett
- Mas tuya que mía az egyik kedvenc száma, ő is írta, RBD utolsó lemezén volt
-Sokat utazott: LA, Barcelona, Madrid, Kína
- 4 millió twitkövető
-A People en espanol hasábjain is szerepelt, egyébként róla van a legtöbb paparazzi kép állandóan:/ Szegény sehová nem mehet szinte :$
-Ahogyan a Salvame alapítvány is 8 éves volt, Dulce Amanecer is többéves, és ezzel kapcsolatban rendezte a DF-ben is a rajongói találkozót, vannak sorsolások, felajánlások, hogy segítsen
-RBD barbie-kat kiállították Prágában
- Dominikai köztársaságban forgatás mellett egyszer autogramosztás is volt
- Ezen az albumon is több számot ő írt,bár ez nem meglepetés
- Paulo Coelho elhívta volna Cannes-ba, a filmfesztiválra
-Billboards-on őt választották a legszexisebb latin pop asszonyának J
-Ya no, Es un drama is több millió néző YT-n
- Egy műsorban emlékezve elmondta, lehet csak nekem újdonság, hogy anno a RBD feloszlásakor többen öngyilkosok lettek :O
 
- A szívből jövő zene autós bemutató megjelenésekor minden rajongóval fotózkodott, volt egy srác, aki láthatóan nem volt ép, meg lehetett tőle ijedni, állítólag Londonból jött csak érte,és szerelmes belé, és el akarta venni, el kellett vezetni, de azért egy közös kép készült….
-Az albumon lesz 11 dal, egy portugál is
-Testvérével járták a kórházakat és beteg,rákos gyerekeknek adtak át ajándékokat
-Egyszer adott egy hatalmas sajtótalálkozót, ahol a legnagyobb hírként azt hozták le, hogy már nincs is barátja, de persze nem volt igaz. Az egyik venezuelai online újság megemlítette, hogy Magyarországról is puszit küldenek neki, na az valószínűleg én voltam, mert nem tudom, ki írt még oda más magyar J
-Gyászolta egyik zeneszerzőjét, aki hirtelen meghalt
- Három idolja van: Janis Japlin, Heath Ledger és a nagypapája volt
-Új Clase 406, régi képek kerültek elő :P
-Végül is nem lett KCA jelölt Mex.ben…..
-Az új támogató, szponzor cégénél saját honlapot kapott
- A brazil előadóval készült dalt két stílusban is felvették, mariachi és pop feldolgozás, az album tényleg sokrétű lesz, elektro, pop, rock, latin, népzenei motívumos, rap duett J Lesz itt minden! J
 
 
Képek: Diego Olivera-val a Mentir para vivir forgatásán, még tavaly év végén az Instyle fotózás egyik képe, twitcam, Rebelde lemezzel, Es un drama kép, Barátnőjével egy esküvőn-már szinte mindegyik bnője férjhez ment körülötte, gyermekeken segít egy kórházban-nemcsak látogatás, hanem ajándékok átadása is, stúdióban, új külsővel, Pedro Damian-nal Millenial awards-on, Dulce a Millenial awards szőnyegén, elnyerte a legjobb twitterező címet---sokan lealacsonyítónak találták, de ez azt jelenti, hogy ő az, akit nemcsak sokan követnek, hanem példát mutat!! Egy autósport eseményen, David Zepeta-val a sorozat mostani forgatásán, A hű akarok maradni mozifilm forgatásán, Rodrigo-val, Kínában a Nagy Falnál, 5secrets címlap, rajongói találkozón, Intrend címlap ( ez is tavaly év végi fotózás volt még)
 
Te sigo esperando mi corazon vip awards: http://www.youtube.com/watch?v=fWpKTqAtcac
Yo Compro Despegar reklám http://www.youtube.com/watch?v=Lykgshe-0Mw
Fundacion musica de corazon http://www.youtube.com/watch?v=E3kAqTpFAGo
Wake up beside me, Basshunter duett http://www.youtube.com/watch?v=HumM4dtc27g
Mentir para vivir forgatás kezdése http://www.youtube.com/watch?v=ffyDIeOxut8
Millenial awards http://www.youtube.com/watch?v=d_B5kkwCAzw és a Dulce harcosok is nyetek,mind legjobb fanok J http://www.youtube.com/watch?v=JVbn4xcPddg
 
 
 
 
Maite
 
 
Az összes RBD közül ő az, aki valamilyen eredménnyel együtt a leges-legtöbbet fel tudta mutatni, és neki megy most a legjobban, legalábbis, ha megkérdeznék, ki most a legsikeresebb RBD, akkor szerintem majd mindenki őt mondaná, hiszen még ha sokan kritikusak is vele szemben, akkor is elismerik, igen, egész évben dolgozott, és letett valamit az asztalra. Nem mintha a többiek nem tették volna, de majd meglátjátok.
 Ugyanis, habár ő mind a mozifilmeknek,mind a sorozatoknak búcsút intett idénre, de nem végleg (még most sem tudjuk,hogy a mozifilmje mikor jön ki) , mégis nagyon boldog és nagy változáson ment keresztül. A sorozatoknak nem mondott örök búcsút, de az igaz, idén biztosan nem csinál, mozira még várunk, és emellett egy új, izgalmas főszerepet vállalt el egy pszicho thrillerben, egy igazi horrornak nevezhető filmben, Sebastian Zurita oldalán, akivel egyszer már szerepelt a színpadon.
Emellett a szinkronnak sem mondott ellent, egy tojás hangját adta év elején, ami jövőre jön ki, valamint a Seleccion de carina egyik hangja, sőt a főcímet is megajánlották neki,hadd énekelje ő. Így tehát jelen van a film és szinkron szerepekben is.
A legtöbbet azonban egyértelműen kampányokban láthattuk, ő is ugyanúgy, mint Poncho minden egyes humanitárius ügyért kiáll, és részt vesz ezen kampányokban, rengeteg műsorban, újságban szerepelt. Többek között a Pantene, Coppel, Vitalstyle, Proactiv, Colgate, People en espanol rendszeres arca, és kampányokon, rendezvényeken vip meghívott, műsorvezető, adakozó. A sok, szociális rendezvény mellett, részt vett a PLN díjátadón,ahol gyönyörű volt, bár sokaknak csak azt maradt meg, hogy véletlenül elfércesedett a ruhája a vállán, és ez mekkora divatbaki volt. mindenesetre nekem alig tűnt fel,ha nem emelik direkt ki persze. Illetve részt vett a PEE 50 legszebbjei között,mind a magazinban,mind az eseményen, ahol régi barátokkal találkozott, és Mane de la Parra-val is,akivel ugye fél éve szakítottak,de Maite-n jele sincs a magánynak, elfoglalt, kivirágzott,és fénykorát éli, úgy váltak el,mint barátok és ezt képen is bizonyították,sőt, mind Mane mind Maite sok szerencsét kívánt a másiknak és jó szívvel gondol a másikra, Maite családjával, barátaival vonta magát körbe, és leginkább munkával.
Olyan széleskörű rendezvényeken, és műsorokban szerepelt, hogy felsorolni nem lehet a Caras, Glamour, Cosmopolitan, Vitalstlye magazinokban, Pantene plakátokon, Coppel eseményen, kutyabemutatón, divatbemutatón, divathéten, színházi bemutatókon, New York összes reggeli műsorában,híradójában volt már vendég!!!!! Nagyon ment neki a szekér, a legnagyobb támogatói között idén egyértelműen a People-t és a Pantene-t emelném ki, akik minden rendezvényükre meghívták,illetve támogatói e innovatív időszaknak.
Merthogy a legnagyobb újítás a zene. Bizony,Maite fogta magát és még év elején kiutazott New York-ba, hol a tervezett három hét mellett közel 5 hónapot tartózkodott, és nem bújt ám el, ekkor élt csak igazán, a Szent Judas klinika „életekért” gáláján vett részt, ekkor szinkronozott is, haza is utazott különböző eseményekre, felfedezte a világot, a pezsgő létet és önmagát,nem mondom,hogy megváltozott, de olyan pozitívan kinyílt, hogy azt hiszem,most ismerhettük igazán meg a valódi Maite-t, azt a sokszínű tehetséges lányt, aki nem csak színészkedni tud, hanem intelligens, okos, álmodó, szexi, igazi nő,akiben benne van a szenvedély,ezt fogja igazolni a pop latin lemeze, amely augusztus 27-én kerül piacra!!!! Felkészült,ének és kemény táncórára járt,aminek eredményeit lenn a videókban megláthatjátok. Sosem volt olyan,hogy ne lett volna híradóban, hol tart, mindig alázattal nyilatkozott, és nagyon hitt, hogy ebben is sikeres lehet, megmutatta magát egy új, merész oldalról és igenis bevált. Kettő twitcamet is szervezett,egyet a 2 milliós twitter követésnél,egyszer a people keretében és egyszer rajongókkal együtt bevonva a google plusz-on egy hangout-on mutatta be első számát, Tu y yo címmel, amely a híres dominikai, „bachata” ritmusait hordozza magán. A kritikusokra mit nem adva,Maite a legmerészebben táncol és énekel és adja önmagát, én és a világ is szerintem, aki szereti őt, el van bűvölve J Nemrég a Premios juventud-on mutatta meg magát, ahol persze megint jöttek a kritikák ruháról,kövérségről, közönségességről szólva, csupa rosszindulat, olyanoktól, akik nem merik felvállalni önmagukat. Nagyon várjuk a lemezt, Maite hangja nem változott, de sokkal kiforrottabb mint volt RBD időben. Én nagyon büszke vagyok rá, ahogy végig követhettük ezt a tanuló korszakot, most a megvalósulás, és én szerintem nagyon jól sült el,és be fog válni, sikeres lesz!!!! Nemcsak,mint énekes, mert az album után bizonyára turné következik, hanem már elismert színésznő, és ugyanúgy várjuk a filmjeit, szinkronját, mint a lemezt, ő idén ezt tervezte,és meg is valósította!!!!! Következőleg remélem beszámolhatok arról,milyen is lett a lemez J Nem tudni,lesz-e duett, de Koko Stambuk volt a producer, és olyanok is közreműködtek,mint Koti, Sandra Echevarría, Ana Barbara, Carlos Lara, a legjobbak J A siker garantált!!!!!!!! Gratulálunk Maite, várunk turnéval ide!!!!!!!!
Érdekességek:
-Venezuelában, Kolumbiában és Panamában nyaralt.
-Instagram-ol. 
-Több férfi barátjával összehozták, de mindegyik csak barát volt.
-A Tu y yo-t vajon Mane-nak szánta?
-Egész jól megtanult angolul is.
- Szerepelt az Explore, Quien. Tu és az Hola magazin címlapján.
- Jessy Coch továbbra is a legjobb barátnője.
- Kabala vallású.
-Nagyon támogatta Christiant. Imádják egymást, ő Maite legjobb férfi barátja.
-Majd mindegyik rendezvényén elnyerte a „legjobban öltözött” címet.
- Egy műsorban beszélt a telenovellás esküvőkről és csókjelentekről.
-A RBD összeállását támogatná.
A Tlnovellas Univision csatorna, melynek ő az egyik „keresztanyja”, most egy éves.
- Nem vágyik oda, mégis Hollywood egyik legszexisebbjei közt tartják számon.
- Márciusban volt 30 éves, megünnepelte a barátaival, és nagyon boldog volt.
- A CCEA Brazíliában elindult, és rettentő nagy siker volt. Minden egyes nap TT.
- Márciusban volt a világnapja, de most nem ünnepelte rajongói körében.
-Azt rebesgetik, hogy szeptemberben Brazíliába megy lemezturnéval.
- Egy híradóban beszámoltak az egész napjáról, kamerával követték.
-Mindig voltak rajongói találkozók.
-Állandó beszámolója az életéről New Yorkból, Jorge Ugalde volt, akivel egyébként is barátok.
- Elárulta, hogy kedvenc száma a lemezéről a „Me va” lesz.
- Igyekezett újra az eredeti feketére visszafestetni a haját.
Volt egy P & G rendezvényen.
-Mindig jól megtalálta az egyensúlyt a barátok, a munka és a család között.
-Egyszer Guillermo Rosas-szal is találkozott.
-A Televisa-val él a szerződése, tehát nem szakadt meg végleg a kapcsolat.
-Egy olyan cég, amely gyermekek kívánságait teljesítette, Maite-t is vendégül látta egy rendezvényén. Ő volt a meglepetés. Ez a cég már a 400.kívánság teljesítésénél jár.
-Az HOY műsor idolként mutatta be életútját.
-Amint hazaért Mexikóba, máris a paparazzik fogadták.
- Baráti társaságába tartozik Sebastian Rulli, és Pablo Lyle.
-A videoklipet New Yorkban forgatta egy dominikai táncossal, Faustó-val, 3 napig.
-A Warner Music a kiadója.
- Augusztus végén részt vesz egy People partin, Texasban.
- Négy éve volt a CCEA és a Mi pecado premierje.
- A KCA Mexikó jelöltje a „fogtündér” szinkronszerepe miatt.
- 5 secrets fotózáson volt.
-Szeretne egy kutyust.
-A PEE címlapján nem is egyszer szerepelt.
- Nemrég Acapulcóban bulizott. Ha nyaralni akar, akkor mindig ide vagy Miami-ba megy.
- A Hangout-ja rekordot döntött a Google+-on.
- Albumának címe Holdfogyatkozás lesz.
- Két nap alatt már kétszázezren megnézték a videoklipjét.
-Ebben a percben pedig promozza a CDC-t, mert az Univision leadja!!!!
 
 
Videók
 
Az ő kívánsága év elején http://www.youtube.com/watch?v=C9ZtSi5sVlg
Acapulco, egy buliban a rebelde számra táncol J http://www.youtube.com/watch?v=LgI9r928Q1o
 
Képek
Mane-val barátokként váltak el, Proactiv, Vitalstyle, Despierta America műsorban, PEE party 2013, Coppel rendezvény, Szinkronban, PJ fotózás, Eugenio Siller és barátok a PEE partin, PEE újságban, barátnőkkel NY-ban, Jude gálán, Pantene, PJ, Pantene, Marco di Mauro-val este canon műsor forgatásán, stúdióban, Estilo df, PLN, Sebastian Rulli-val, Jencarlos Canela-val, Carolina Palomo-val, Tu y yo forgatása, PEE twitcam, Caras, PJ fotózás és szőnyegen
  
Poncho
 
Kétségtelenül, a fiúk közül neki megy most a legjobban a szekere. Számtalan reklámnak, kampánynak, illetve humanitárius alapítványnak az arca, képviselője, és az egyik legnagyobb támogatója. (Non-violence, Greenpeace, Va por mi cuenta, maiz Libre).
 Nála természetesen zenei téren nincs újdonság, mégis ő az, aki a januári ígéretekből, illetve projektekből a legtöbbet meg tudta valósítani. Egyetlen egy kivétellel, hogy sorozatban nem láthattuk, pedig nagyon vártuk. Több felkérése is volt Salvador Mejia-val és Rocio Ocampo-val is folytatott tárgyalásokat, de ezek szerint mégsem tudtak megegyezni. Nem szomorkodtunk azonban, mert számtalan mozifilmes szerepről tudunk, illetve szinkronfilmekben is debütált. Így színészi karrierje egyre inkább ível felfelé, és humanitárius munkákkal is tanúbizonyságot tesz emberségéről.
Az év közepétől kezdve forgatott mozifilmet, és májusban a Non-violence program mexikói képviselőjeként kiutazott a focicsapattal, hogy a brazil erőszak elleni focicsapattal játsszon barátságos mérkőzéseket. A több állomásos turnén a nemes célról el is terelődött a figyelem, mindenki Poncho-t akarta látni. Ez nem meglepő és nem is róható fel a rajongóknak, hisz ő volt a legnagyobb név mindenki között. Ugyanolyan ováció fogadta a hotelektől kezdve a helyszínekig, mint az RBD idején. Pár állomás után azonban valószínűleg a Brazíliában fennálló tüntetések miatt haza kellett utaznia. A sport tehát továbbra is része maradt életének, különösen a foci iránti szeretete. Emellett készül a Chicago Maraton-ra. Többször tett már ki Twitterre képeket, ezzel promotálva a Nike-t, hogy ilyen cipőkkel gyakorol.
Év elején még a mexikói futónap egyik vezető arca is volt. A Runner magazin címlapján szerepelt, és részt is vett a Running Day-en. Poncho tehát, ahogy már megszokhattuk, mindig kapcsolatot teremt a nemes cél érdekében alakuló alapítványokkal, kiáll az éhező, hontalan gyermekek, az egészséges életmód mellett, illetve amellett, hogy Mexikóban végre saját gyártású élelmiszerek legyenek, ne importokból származó hozzávalókból táplálkozzanak odakinn.
Szóval, az év további részében mozifilm debütálásokra számíthatunk ( Los Verdareros sospechosos és Rencor tatuado, Espectro) valamint a legújabb Metegol szinkronszerep megjelenésére. Sorozatról már nincs szó, de lehet, hogy szerepelni fog a tv-ben. Én örülnék neki.
-Nagyon örült egyébként, hogy Brazíliában láthatta a Maracana-ban rendezett konföderációs kupa egyik meccsét. Ez azért is fontos, hiszen tudjuk, hogy 2006-ban az RBD-vel itt lépett fel 50 ezer ember előtt.
- Szeret utazgatni, és nemcsak azért, mert Mexikó egyéb helyszínein forgat, legutóbb az úgynevezett Jack Daniels túrára utazott baráti társaságával és párjával Nesville-be, ott ünnepelték július 4-ét, valamint egy Jack Apple megnyitón is részt vett.
- Magánélet: másfél éve boldogan él Perlával és kutyusukkal, Túliával. Ezen kívül nagy internet imádó lett, szinte minden alkalmazásnak a felhasználójává vált. Egyedül facebook-ja nincs. Van saját honlapja, fenn van a keek-en és vine-en, és a google+-on.
-A talent on road megbecsült színésze, filmjeit állandóan adják, legutóbb készült egy kampányfilm és egy fotósorozat. A Venenezziát leadta az HBO 2.
Érdekességek:
- Mojoe műsorban szerepelt, ahol a foci iránti szeretetéről és a kampányokról beszélt.
- Szinkronja Guy-al, a Los croods-ban nagy sikert aratott!
- Részt vett a Premios Glamour-on. Egy díjat adott át. A szokásos öltözetében volt, ingben, zakóban, farmerben és sportcipőben J
- Februárban Monterrey-ben leplezték le a béke fegyverét a Non violence-al, amit márciusban Pueblában és San Diegóban állították ki.
- Megjelent a várva várt, Paz Vega szereplésével is készült horrorfilm trailere. Az Espectro októberre várható.
- Van saját Youtube csatornája
- Márciusban nyílt meg Poncho hivatalos honlapja
- Va por mi cuenta – így hívják azt a kampányt, amelyben szegény sorsú, éhező gyermekeket támogat és próbál a helyzetükön javítani.
- A Greenpeace jeles képviselőjeként mind a természet, mind a víz védelmében részt vesz. A legutóbbi élelmiszer-kampány is a Greenpeace része volt.
- Rencor Tatuado –ez a mozifilm, amiben egy molesztált papnövendéket fog játszani.
- Részt vett a Marie Claire díjátadón.
- Áprilisban Durangóban forgatta a Verdareros sospechosos mozit.
- Májusban Mexikóban rögzítettek ehhez a filmhez pár felvételt.
- Sportriporterként is kipróbálhatta egy alkalommal magát.
- Kabbala vallású ( ez nekem új, most derült Maite-ról is, meg Chris-ről hmm…)
- Az El diez második szériáját akarják.
- A Croods jelölve van a KCA Mexikón.
- Forgatott anyagot egy kisfilmhez június végén, a címe Gonzalo volt.
- Augusztusban lesz 30 éves J Készül egy meglepetés DVD
- Saturday night live Mexico- ennek a stábjával valamilyen közös dolog született, de erről semmilyen konkrétumot nem tudok.
- Az ifjak támogatásáról, és az időről is szóló reklámfilmjén sírtam—szerintem nagyon szépen beszél itt, mind mindig, de amikor az időről beszél és a fiatalságról, arra gondoltam, ők olyan örökkévalóak..:$
 
 
Lideres del fututro reklám(amin sírtam) http://www.youtube.com/watch?v=bmPiYV3XU_I
 
Képek: 
Glamour-on, Espectro-ban, Runner címlap, Va por mi cuenta---- szegény családok látogatásánál, Eiza Gonzalez-el a Croods szinkronban, készülvén a maratonra, Perlával és barátokkal Jack Daniels túrán, NVP-vel Brazil Rio foci és autogramosztás, a békefegyverrel a pályán, belekóstolva a sportkommentátori szerepbe, Jack Daniels Neshville, Verdareros sospechosos forgatásán, Greenpeace-éljen a tiszta víz kampány, Rencor Tatuado, illetve egy különlegességnek számító kép: édesanyja is látszódik egy képen, amikor Poncho kocsit vett neki(nem hiszem,hogy feltöltöttem volna már)

 

Ucker
Ő az, aki Any mellett szintén eléggé el van bújva, de azért többet láttuk interjúműsorokban, megjelenéseken, illetve egyéb eseményeken, díjakat kapott, kampányokban vett részt, és folyamatosan tájékoztat bennünket arról, hogy éppen miről filozofál, és még, ha eredményt eddig nem láttunk, tudjuk, hogy mindig dolgozik valamin a háttérben. Nézzük a tényeket!! Sokáig csendben volt, alkotott, ő az, aki inkább lett befelé forduló, a maga csendességében megélni valamit, aztán kiteljesedve azt a világ elé tárja.
Elvileg, rengeteg LA-beli, angol nyelvű filmes castingokon vett, vesz részt, ami nagyon jól megy/áll neki! Erről önmaga feltett egy videót is, és említve volt, hogy kapott egy mozifilmszerepet, de erről konkrétabb nincsen. Ami a zenét illeti, dolgoznak rajta, társaival, akik továbbra is a Dan Vikta, Roman X csapat. Egy új szám is készen áll, amit Pablo Dylan-al készített el: In America, de még nem hallottuk. Volt egy májusi koncertsorozat betervezve több állomással, azonban ezt áttették egy későbbi időpontra, majd nem tudni miért, létre sem jött L Így aztán zenei téren tőle sem hallhattunk újat.
Magánéletében is vannak új dolgok, levágatta a haját, többször járt otthon Mexikóban, már szinte profi módon bokszol, és nem hagyott fel a szörfdeszkázással sem, mindig lemegy a pályára, „ugratni”. J Valamint, hosszú idő után, már nyilvánosan is együtt mutatkozik egy lánnyal, akivel kb. pont év eleje óta lehetnek együtt, a hölgy külsőre ugyanolyan intellektuális, különlegesnek néz ki,mint Ucker maga, Rocio Garcia-nak hívják, és színésznő J
Vele kapcsolatban így tehát várakozó állásponton vagyunk, habár hallatott magáról, konkrét filmes, vagy premier időpontokat nem, ahogyan zenei megjelenéssel sem tudok szolgálni. Mostanában latinul írogat twitterére :P Nagyon várnék tőle zenét!!!!!!!! J
Ucker-ről a legnagyobb érdekesség, hogy egy eseményen tett nyilatkozatában elmondta, ő már nem venne részt valószínűleg egy RBD újra összeállásban, nagyon hálás, tudja, hogy mennyit köszönhet neki, de felnőtt és nem tudna visszahelyezkedni oda, amikor még egy csapat voltak….ez sokakat megdöbbentett, de szerintem csak arról van szó, hogy mivel tényleg azóta sok mindenen mentek keresztül egyénileg, változtak,és nem tudják, hogy sülne el… a csúcson hagyták abba….bár biztos, hogy semmi nem bukna meg,amit ők csinálnak!!! Hát nem tudom, meglátjuk….
-Nemrég Poncho-val találkozott
- Őt is többet látjuk családi, baráti közegben fotókon J vagy kutyusaival, és most barátnője részéről születtek kiscicákJ Mindig jó kapcsolatot ápol Guillermo Rosas-szal, volt menedzserével, és persze összes RBD-sel, nyilatkozott Any és Cristian-ról is, az őket érintő kérdésekben, mindig védelmezően,kedvesen
-Mindig sok időt szán meditálásra, mozi, koncert, sakkozás utazás- május elején családi, cuernavacai nyaralás, elméje kitágítása---keleti kultúra felé hajlás
-A Kdabra már megjelent DVD-n
- Nincs konkrét arról, amihez még januárban fotókat készített, hogy az mikor lesz lemez, nincs időpont
-Twitteren egyszer visszaéltek a nevével, de az ő csatornája nem változott
- Egy kampány arca: a víz védelmében világszerte a fiatalok nevében
- Még mindig sokat jár a Cuvee étterembeJ Járt Blackberry 10 bemutatóján, divathéten
-A Noches con platanito c. műsorban szerepelt és az El mall-nak is adott interjút, sok kép, hogy stúdióban dolgozik, és próbál, és az album alternatív rock stílusú lesz. Élvezi a művészi függetlenséget és a Kinky-vel, akik Anahi Mi delirio-jában is részt vettek, velük kollaborált-mondta ezt akkor.
-Márciusban ünnepelte a víz világnapját, sőt még egy delfinvédelmi program mellett is kampányolt, azt hiszem ez az, amiben Poncho is volt anno J Sőt, a kutyákat is óvni kell-szólított fel rá, nagy állatvédőJ
-A Revista Q! egy díjat adott át neki, mint színész-zenésznek, elismerésül a fiatalok példaképeként
-A twit váltásokból kiderül, hogy Ucker édesanyja is nagyon szereti fia választottját, de mindig úgy kezelik a dolgokat, hogy másoktól is elvárják a magánéletük tiszteletét
-Hála egy fan clubnak előkerültek ősrégi reklámok J
-Mivel őt is hiányoljuk, ezért sok neki is a twitteres topic! Reméljük, mihamarabb jön most már egy dal, vagy egy film!!!
- Még júliusban Rocio kitwittelte, hogy Ucker-rel nem járnak, de sztem csak azért, mivel ahogy ő is írta, naponta irtak neki,kérdezvén Ucker-ről,és gondolom megunta........
 
Interjú Noches con Platanito http://www.youtube.com/watch?v=u_hL2RzGFz0
Accion aqua- védjük a vizet http://www.youtube.com/watch?v=vj7vxU9jG-I
Castingon, és IN America studióbeli rögzítésén http://www.youtube.com/watch?v=jRhihYGP4V8  http://www.youtube.com/watch?v=AW4JlqC2ve0
 
A képeket a 2013-január-július galériában találjátok! ( RevistaQ! Shoot, egy rajongókkal való találkán, Roman X és Dan Vikta-val, meditálás, stúdióban, Accion Aqua, Rocio-val, otthonában, skateboard, édesanyjával revista Q-n, kezében az Ineditoval, egy Fox Mundo rendezvényen.
 
Christian
Nos, ő az, akitől egy kis ideig egy borzalmas dolog miatt kellett elválnunk, vagyis, hogy mellőznünk. De erről majd idejében. Először is a duettje Ana Victoria-val, a Mas vale tarde que nunca-Jobb később, mint soha címmel megjelent és pár alkalommal, műsorokban közösen elő is adták. Megjelent a videoklip is, örültünk az új zenei anyagnak!! A sok váltás a kiadóknál nála is bezavart és hát Guillermo sem erőltette meg magát azért továbbra sem, hogy annyira nagyon promózza. Saját twitcamjé-ben játszotta le a Sacrilegio portugál változatát,ami szintén elérhető. A sajnálatos események után,amire pedig rátérek, és sajnos, hogy ez volt idén felőle a legmeghatározóbb, ezután jelentkezett újabb számmal: Buenas Noches címmel-Jó éjszakát, ebben keményen véleményt alkot arról, akinek ezt szánta, beleírva minden bánatát és igyekszik továbblépni.
A zenében tehát egészen jól halad, és még szerencse, hogy továbbra is lesznek fellépései és a zenével akar foglalkozni, nincs is jobb orvosság, mint mondja, évtizedekre előre lenne dalszöveg, amit nemrég magából kiírt,nem tudjuk lesz-e ebből lemez, vagy melyik kiadónál, rebesgetik,hogy ugyanott, ahol Maite, a Warner Music-al fog kötni megállapodást, majd meglátjuk,de így idén három dalt is fel tudott mutatni! Most is ebben az időszakban, ennek szenteli minden idejét, és sok partnere van, akik szívesen dolgoznak vele, pl. lesz egy dal,amit már szintén megalkotott, de még nem hallottuk, ez a Quien soy? Ki vagyok?
Ami a televíziót illeti, az online követhető, Fixing Paco széria megy, sorozat, filmszerep nincs, bár Guillermo legutóbbi állítása szerint, Chris életében új korszak indul és számíthatunk rá tv-ben és zenével is. Viszont hallani lehetett, hogy még a színházba is visszavágyik.
Nos akkor, lejjebb jönnek az egyéb fontos adatok,most viszont arról, ami megtörte őt,mint embert, mind karrierjében. Borzalmas volt látni is, hát még akkor neki,megélni. Mint tudjuk, bár pletykák által azt is, hogy ezzel a Ben Kruger-rel másfél éve voltak együtt, de hallani lehetett, hogy voltak már kisebb-nagyobb szünetek. Én volt, hogy azt hittem már rég nincsenek is együtt, többször olvastam,hogy twitteren gyalázza Christ ez a férfi, gondoltam,biztos, mert szakítottak,de olyan esze volt, hogy visszakeresni nem lehetett,mert ezután mindig befagyasztotta twitterét:/ A lényeg, hogy április végén,május elején robbant a bomba: Christiant és Bent is börtönbe szállították, mindkettőjükön látható testi sérelmi nyomokkal, erőszakos cselekedet bűntette elkövetése miatt egy estét ott töltött benn! :O Fogalmunk sem volt mi történt, hiszen nem láttunk bele, én mondom, azt hittem,már nincsenek is együtt. Ezután Christ kiengedték, de borzalmas állapotban, a keze is megsérült és az arcán is kék-zöld foltok voltak,majd látjátok a videóban :$$$ megszakadt a szívem…. Elindult az eljárás, járkáltak a tárgyalásokra, Ben mindenkit igyekezett manipulálni, hogy ő ártatlan, Chris kezdte, meg akarta ölni, kártérítést kért, ő az áldozat, ő hívta a 911-et is, miközben Chris ügyvédi rendelésre nem mondhatott semmit, de első interjújában is végig elcsukló hangon szólt. Azt hittem neki itt lesz vége a karrierjének, mindennek, elmondta, hogy a Mas vale tarde que nunca számot is az ihlette, hogy szegény testvére Jázmin is férje által lett bántalmazva, és ezért váltak el régen. És most ő is ennek lett áldozata: nem beszélhetett erről,mert nem akart, szerette a férfit, és teljesen más valakit ismert meg, aki idővel kezdett megváltozni, féltette a karrierjét is, és nem akart a családjának fájdalmat okozni, de már nagyon hosszú ideje lelki és testi terrorban élt ettől a férfitól,aki állandóan fenyegette!!! A szakítás után Chris még egyszer fogadta magánál, a lakásán, ahol, elszabadult a pokol, a féltékenység ráment az agyára Ben-nek,és mindenfélével fenyegette, állítólag egy Chris nőnek öltözött fényképével zsarolta, de minek, mikor úgyis tudtuk, hogy meleg, értelme nem volt, szóval valamin, elkezdtek verekedni. Ben elvette Chris teloját, összetörte, majd kést rántott és azt mondta, ha elhagyja a lakást, szúr. Chris bemenekült a fürdőbe, ahol ugye nem tudott telefonálni,mert az övét elvette és olyan rafinált volt, hogy ő hívta ki a 911-et….borzalmas még olvasni is, igaz? A lényeg, egy hónap után, Chris végig bízva az igazságszolgáltatásban, mentették is a vád alól, vége az egésznek, Chris még ezek után is szolidárisan annyit mondott sajnálja a fickót és kezelésre kell küldeni. Sajnos így is volt, aki megbélyegezte Christ…de az igazi rajongók és a család végig mellette állt!!! Mondták,hogy Any is elpártolt tőle, de ez sem igaz, Ucker is, Dul,Mai mindenki nyilatkozatban támogatásáról biztosította, sokat köszönhet a Telemundo-nak is, akik riportműsorokban teret adtak neki,hogy elmondja igazát, felkarolták és ott is mutatta be az új számát. Még most sincs tökéletesen jól, de igyekszik feldolgozni, egy ideig még haza sem ment a családhoz, nemrég volt azonban otthon, minden után. Reméljük, hogy mihamarabb a régi,mosolygós Chris lesz, és láthatjuk akár színházban, tv-ben és az új számhoz hátha készül klip, vagy album!!!! A legújabb hírek szerint hívták a Telemundo-ba, a Sztárok táncolnak műsorban,mint itthon a szombat esti láz volt kb., illetve egy reality show-ba is. Nincs konkrét info, de számára most minden a túlélést jelenti!!!!!!! Szeretünk Chris!!!!!!!!
-Nagy készülés 30. szülinapjára, ő is örül neki, nem ijedt meg a korától egy brazil fanclub egy könyvet akar neki átadni, biztos vele készült képekből, vagy csak Chris életének legfontosabb állomásairól képekkel J
-Apja mondta mindig neki,hogy túl érzékeny erre a szakmára, de ő nem hagyta magát.
-Talán ő az,aki mindig a legnosztalgikusabban szól az RBD-ről, folyton posztol dalszövegeket, és persze ő is figyelemmel követi a többieket. Nemrég viccesen,de aranyosan megjegyezte,ha nem lenne meleg, biztos Mai lenne a felesége J
-Keményen edz, újra össze akarja magát szedni! Még arcpakolást is használ
-Glaad Awards, Shorty Awards jelölt volt. A Fixing Paco pedig Imagen Award jelölt
-A Digitv online leadta a teljes Essential DVD-t, a meglepetés pedig a Sacrilegio portugálul történő előadása volt
-CNN Latino megnyitón és a San Salvador Teletonon lépett fel, részt vett az El Show Show szórakoztató műsor forgatásán Ana Victoria-val
 -Febr17. nekem ez van feljegyezve, hogy ő maga írta ki, hogy szakított!
- Kabbala vallás gyakorlója
- Meglepetésként most került elő a Libertad backstage videó
-Ritmoson Etiquette koncert --diszkrimináció és erőszak ellen, Ana Victoria-val duett előadása
- Érdekesség:  Madame Toussaud-ban lehet lesznek RBD babák!!!
- A sajnálatos „esete” előtt éppen a Telemundo által szervezett Billboards díjkiosztó társműsorvezetője volt
-Libertad 25 legjobb „meleg” zene közt
-Nyári magazin fotózásán volt, hivatalos képek még nincsenek
- Gyulladt mandulával kezelték
-Találkozott Any-val
- Fel akarták törni az oldalait,de nem sikerült. Legutóbb azt írta ki, úgy érzi, újra él! J
 
 Mas vale tarde que nunca videoklip: http://www.youtube.com/watch?v=TMVM77zbtxE

Ritmoson etiquettas: http://www.youtube.com/watch?v=byrAm_lvDyU   http://www.youtube.com/watch?v=We_xS5TZ2XA

Libertad backstage: http://www.youtube.com/watch?v=wY-COgAefXs

Teljes Esential DVD: http://www.youtube.com/watch?v=x3JRiGCI9gI

Először beszél a szörnyű történtekről:  http://www.youtube.com/watch?v=cX3afPUazaU

Buenas Noches: http://www.youtube.com/watch?v=nPr4D0wwmeA

Sacrilegio portugálul: http://www.youtube.com/watch?v=u2XYzyEwRow

Képek a galériában: Dalírás közben, Buenas Noches debüt, A Telemundo műsorában, Ana Victoria-val, El show show, edzés, CNN Latino, Billboards, Mas vale tarde...klipforgatáson, édesanyjával és testvérével, Anahival ( azok a képek,amikor sérüléses az arca, a másik gépemen van....de jobb is, ha nincs itt, csak vidám képek kerüljenek fel)

 

Aki szeretné megnézni a Rebelde sorozatot végig, hd-ben,feltöltötték:) :) ;) http://www.youtube.com/playlist?list=EL-zkKGq_vjRs

 

 Július utolsó hete: Anahi-ról továbbra sem tudni, maradtak  a pletykák, de abszolút semmi hír vagy cáfolat, így maradt a BE reklámozása ésa várokozás. Dulce nagy nehezen választja ki albuma címét és a témát, de forgat és az augusztusi, jubileumi 15. éves Glamour címlapján szereple majd most! Maite promozza a Tu y Yo-t, egyre feljebb az Itunes listákon, és kétszer volt ugyanazon műsorban egy héten, egyszer promo a dalnak, másszor promo a CDC indulásának. Poncho metegol szinkronja trailere kijött, sokat játszik a kutyájával,jól vannak :) Ucker sokat filozofál, ahogy Chris aláírt valamilyen szerződést és itt van az esential DVD háttérvideója: http://www.youtube.com/watch?v=HWPu7sQ1lUs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

A mappában található képek előnézete 2013-január-július