Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2017 július-december FULL

2017.12.30

2016-2017 összefoglaló

 

RBD: Idén nagyon sikeres évet zár mindenki, és volt nagy visszatérés, minden téren boldogok és sikeresek mindnyájan. Reméljük 2018 is legalább ennyi boldogságot tartogat nekik és nekünk is, továbbra is támogatva, szeretve s csodálva őket :) Idén a 13. világnapot ünnepeltük, jövőre pedig 10 éve lesz, hogy utoljára egy színpadon állt a hat tag, de reméljük lesz még alkalom, amikor látjuk őket, ahogyan voltak kettes „találkozók” színpadon azóta is. Erre az évfordulóra, a 10. évre most már időszerű, hogy a dokumentumfilm megjelenik végre, hosszas ígérgetés után, habár Pedro Damian elvileg tervezi az új generáció kiszolgálásául szolgáló „ új rebelde-változatot”. Mint kiderült, csak egy újabb fiataloknak szánt sorozat van útban, bár ne lepődjünk meg, ha egy ifibanda is megalakul a forgatás alatt. S bár neki sem célja, hogy „új RBD-t” alkosson, tudja, nem is tudna, mert RBD egy volt, van s lesz. Pletykálták, hogy nem is egy koncert, hanem egyenesen egy musical keretében állnak össze újból a tagok, amihez Pedro tárgyalásokat folytatott Christian-nal, hogy dalszövegeket írjon hozzá. Ebből nem tudni mennyi az igazság. Idén egyébként voltak RBD talik egymás között, főszereplőjük Christian volt, aki többször találkozott nemcsak Pedro-val, hanem kétszer Dulce-val, Anahi-val és Ucker-rel is. Ahogyan megszokhattuk, az idei is tele volt bemutatókkal, átadókkal, turnéval, filmekkel, szériákkal, babázással, kisfilmekkel, színházzal, sorozatokkal, elismerésekkel, díjakkal és rekord-döntésekkel. Csak a szokásos :) Nézzük át röviden, mi történt 2016 nyara óta, de leginkább a 2017-es évben az RBD-sekkel. Jó olvasást! Maia a szerk. (Minden saját írás és gyűjtés, kérem tiszteletben tartani, ha információt viszel el, tüntesd fel a honlap elérhetőségét. Köszönöm!)

 

Anahi

 

Film: Any-nál a következő 3 szekciót kihagyjuk, hiszen tudjuk, hogy a babavállalása óta nem vállal sorozatot és filmszerepeket. Arról természetesen nem tett le, hogy a zenébe is visszatér, bár most minden idejét a kicsi Manuelito köti le és ez így is van rendjén. Példamutató családi életet élnek s összetartanak.

Sori:-

Széria: -

Zene: Anahi az Inesperado óta nem adott ki sem lemezt, sem slágert, tudjuk az édes okot :) Azonban tervben van a zenei pályája folytatása és a Matute duettekkel megjelent lemezén Anahi is kollaborált: Bailando sin salir de casa címmel készült el a közös dal.

Kampány: Anahi, Velasco mellett több éve Chiapas tartomány első asszonya s ennek megfelelően jótékonysági, karitatív, s kormányzó feleségi feladatokat lát el. Az elmúlt egy év a baba érkezése mellett erről szólt, Anahit csak Chiapas-ban és az ottani eseményeken, átadókon, megnyitókon, hivatalos konferenciákon láthattuk, segíteni a helyieket, átadni ösztöndíjakat, támogatásokat stb. Velasco őszintén hálás feleségének, ezt minden éves összefoglalóban elmondja, s hogy Any a család alappillére. Anahi leggyakrabban férjét kíséri, vagy egyedül látogat meg iskolákat, fiatalokat, gyermekeket, fontos feladatnak tartja a kórházak látogatását is, nőket, gyermekek ügyeit karolja fel, a tehetségeket, a kultúra ügyét, az oktatást. Vagyis a művészi vonalat viszi,mert hisz ehhez ért :) Sajnos volt több, nagyon erős s súlyos károkkal járó földrengés, mely Mexikóvárost és Chiapast érintette leginkább, szerencsére ők jól vannak, voltak,akik életüket és házaikat veszették el. Anahi ekkor férjével a sújtott területeket járta végig, Facebook közvetítésen keresztül néztük a sok tönkrement háztartást és arról is itt kaptunk hírt, hogy mennyien a segítségükre siettek és mennyi gyűjtést szervezett és érkeztek az adományok, melyek átadásakor szintén személyesen jelen volt. Sokan támadták, amiért elhangzott olyan, hogy Any akkor mint személy volt jelen s nem mint közszereplő, és nem érdekli, hogy áll a haja s nincs kisminkelve, de Anahi minderre fittyet hányva azt mondta, a segítség volt akkor a legfontosabb, bocsánatot kért, ha félreérthető volt, de mindent az összefogásért. Személyes véleményem szerint valóban sokat fejlődött s szépült Chiapas Anahi férjének kormányzósága alatt, Any boldog ott s örömmel dolgozik az ottaniak jólétéért s jó ezt látni!

Család: Anahi nagyon szoros kapcsolatban áll szüleivel, nővérével, az ő gyermekeivel és idén beteljesült a legnagyobb álma: anyuka lett. 2017.január 17-én este megszületett a kis Manuel, aki már egy éves lesz, hatalmas, ducika és tiszta Any :) Velasco több hivatalos eseményen is már gyermekükkel jelent meg, többször fogja meg s puszilgatja folyamatosan fiát, nagyon jó apuka, ahogy Any nagyon jó anya. A legnagyobb szeretetben, békében s boldogságban nevelik, visszavonultan s visszafogottan a kicsit, akin látszik,milyen nyugodt s jól nevelt baba. Már az első szavakat is mondja, Kiky a Mickey egér után és a papa, Any továbbra is várja az anya szót :)

2018: A kisfiú egy éves lesz és kérdés, Anahi vajon folytatja-e az éneklést, vagy esetleg újabb babát vállal? Nem kell elfelejteni azt sem, hogy Velasco utolsó kormányzási évéhez közeledik és valószínűleg jönnek a választások ismét. Mindenesetre Anahi-nak a legjobbakat kívánjuk magánéletében, a legszebb időszakában, ahogy ő hívja, s várjuk vissza, hogy halljuk a hangját :)

Elérhetőségek: https://www.youtube.com/user/AnahiVEVO/videos

https://www.instagram.com/anahi/

www.facebook.com/anahimusic

www.snapchat.com/add/oficialanahi

www.youtube.com/user/anahichannelone

www.twitter.com/Anahi

https://play.google.com/store/music/artist/Anah%C3%AD?id=A6t2gzndsle4dphcmwpq6tgjimu&hl=en

https://vine.co/u/1280252596464259072

 

 

Dulce

 

Film: Dulce minden téren nagyon aktív volt, és siker is termett számára. Egy éve decemberben leforgatta a Mas alla de la herencia című mozifilmet, amit 2018-ban fognak bemutatni. Dulce ebben egy olyan lányt alakít, aki a tengerek tisztaságáért harcol. Maga a mozifilm környezetvédelmi szándékkal készült.

Sori: Nagy botrányt kavart, amikor Dulce idén átigazolt az Imagen tv-hez a Televisa-tól. Pedro Damian elmondta, hogy ő nem ítéli el Dulcét emiatt a döntése miatt, mert személyes fejlődésének valószínűleg jót fog tenni a váltás. Dulce-nak egyébként se volt exkluzív szerződése, így bátran lépett. Az Imagen-nél csak egy főműsoridőben sugárzott sorozatra írt alá, Muy Padres néven. Ebben a sorozatban egy óvónőt alakít, aki megjárta az árvaházat és gyermeke sem lehet. Sorozatbeli partnerei: Victor Gonzalez, Betty Monroe, Hector Súares Gomíz. A sorozat kb.90 részes, jövő februárban fog véget érni. A nézettsége az elején magas volt, mostanra picit visszaesett, pedig személyes véleményem szerint pont most jobb. Karakterét Miss Pamela-nak hívták. Dul azért is vállalta el ezt a szerepet, mert se nem túl gonosz, se nem kifejezett rózsa karakter, hanem teljesen hétköznapi és emberi tulajdonságokkal és döntésekkel teli mind a karaktere, mind a történet. Dulce azért is vállalta el a sorozatot, mert ő énekli a főcímdalt: Borron y cuenta nueva címmel.

Széria:-

Zene: Dulce a sorozatbeli forgatásai elfoglaltsága mellett sem hanyagolta el zenei karrierjét. Valóra váltotta egy újabb álmát, elért jelentős mérföldköveket, s akikkel eddig csak tervezte, mindenkivel duettet készített vagy színpadon állt. Az éves összegzés: egy új album, turné, videoklipek. Még tavaly év végén fellépett a KCA Mexico-n, Sebastian Yatra-val, akit később egy saját koncertjére is meghívott. Paco rendezésében újabb klip készült Joey Montana-val, Volvamos címmel. A klipben Dul megmutatta érzéki vonalát, azt, hogy Paco bizony kihozza belőle a nőt :) A Volvamos-t többször elő tudták adni rádiós eseményeken Joey-val együtt. Dulce továbbá az elmúlt évben énekelt meghívottként Abraham Mateo és Rozalén mexikói koncertjén is, a 90-es évek pop turné keretében több állomáson egy-egy dal erejéig ismét a Jeans-t erősítette, szerelmének, Paco-nak a megzenesített verseiből készült lemezén szintén aláénekelt a Deseo című versnek, valamint Sofia Oliveira brasil énekesnő legújabb dalában működött közre, mind a dalban, mind a klipben, Me beija címmel. Sofia szintén meghívott volt brasili turnéja során. Dulce kiadta új lemezét, ami elmondása szerint a legérettebb, legjobb az eddigiek közül, az elnevezés stílszerűen DM- nevének monogramja. A megjelenés pont nőnapra esett, és márciusban a Teatro Metropolitan-on mutatta be először. Ez volt az első teltházas Metropolitan-je, vendége Yatra és maga Christian volt :) A koncerten felvételt is készítettek, a Rompecorazones c. dalához video klip forgott! A DM turné tehát elkezdődött a Teatro-ban, majd folytatódott Puebla-ban, Guadalajara-ban, Jalisco-ban, Kolumbiában, Brasilban, Madridban is. A showk-hoz autogramosztások is párosultak, amennyire ideje engedte kisebb haknik is belefértek, akusztikus fellépések, rádiós fesztiválok.

Kampány: A Word Vision elnevezésű mexikói kiskorú gyermekek elleni erőszak kampányában vett részt képviselőként, és egy dalban is közreműködött. Továbbra is tagja az állatok védelméért szóló kampánynak. Működteti a Dulce Amanecer saját jótékonysági adományozós oldalát és környezetvédő. Nem kampány, de érdekességként ide kerül: az eddigi karrierjéért a Premios Arraquin életműdíjat adott neki át, és az Estilo DF címlapján szerepelve az idei évfordulós bulijukon megkapta a közösségi oldalakon a legbefolyásosabb latin személy díjat. Itt találkozott Christian-nal is. Az El Mejor amigo …. kutyákról szóló dokumentumfilm narrátora volt. Az Open magazin számára fürdőruhás tengerparti képsorozatot készített, címlapra került, és a magazin ezen számának autogram osztásán vett részt. Végül a Fraiche összefogásában piacra dobott parfümjeiről. Az előző szériában megjelent 3 parfümje mellé megérkezett a Let's Rock parfüm is, mely szép számban fogyott, és szintén az ezt népszerűsítő autogram osztáson vett részt.

Család: Dulce is nagyon szoros kapcsolatot ápol a családjával, szülei már 41 éve házasok. Blancát vitte magával Brazíliába is a turnéra. Egy éve boldog kapcsolatban él Paco Alverez-zel, a zenei producerrel. Dulce nagyon boldog, bár még nincs tervben sem az esküvő, sem a gyermek.

2018: Februárban véget ér a sorozat, és bár jelenleg a megérdemelt pihenését tölti, jövőre valószínűleg nem sorozatot fog forgatni, hanem újabb állomásokra indul turnéra, és kijön a környezetvédelmi mozija is.

Elérhetőségek: www.snapchat.com/add/OficialDm

www.twitter.com/DulceMaria

https://www.instagram.com/dulcemaria/

www.dulcemaria.com.mx

https://www.youtube.com/channel/UCAjmvztTQ_gH_pgNkm6VfEg

https://twitter.com/SecretosDMmaria

https://www.facebook.com/dulcemariaoficialfb/

https://plus.google.com/+dulcemaria/posts

https://www.periscope.tv/DulceMaria

 

 

Maite

 

Film: Maite idén Chris Pool rendezése alatt Ivan Sanchez oldalán leforgatta a Dibujando al cielo mozit, amelyben egy természettudós lesz, aki az égboltot analizálja és megfigyeli. Ezért elhanyagol minden mást az életben, így a szerelmet is. Ez a mozi jövő tavasszal fog kijönni. Omar Chaparro-val a Pantaya online filmnézési csatornát mutatták be, amelynek ők ketten a képviselői. Ezen az oldalon mexikói sorozatokat, szériákat és filmeket lehet nézni ingyen. Erre a felületre Maite több projektje is felkerült már. Olyan lehet, mint a Netflix, csak mexikói kiadásban. Ezt csak Mexikóban és az Egyesült Államokban lehet fogni. Maite-t idén év végén nagy megtiszteltetés érte, mely újabb nemzetközi sikert hozott számára. Az El gran showman című film, Hugh Jackman főszereplésével, mexikói bemutatóján Maite énekelhette a mozifilm főcímdalának spanyol verzióját. Ez az Asi soy. Elkészült a hivatalos videoklip a mozihoz, és Maite találkozhatott élőben is a világsztárral a mexikói premieren. Azóta több mexikói moziban is fellépett a dallal a vetítés előtt. A dal angol verzióját Golden Globe-ra is jelölték. Maite-nek ez a felkérés nagy nemzetközi kapukat nyitott meg.

Sori:Maite idei éve is hozott sorozatot számára a Televisa-nál. A Papa a toda madre szinte ugyanaz, mint Dulce sorozata, apákról szól és hétköznapi családokról. Ment is a vita, hogy melyikőjüké a jobb, a nézettebb, vagy a lányok közt folyik-e vita, de nem okozott közöttük ez fennakadást. A sorozat októberben kezdődött, 90 részes, Maite karaktere Renée. Társai: Sebastian Rulli, Mark Tacher, és Raul Araiza. Maite szintén hálás szerepnek tarja ezt, hisz gyerekekkel dolgozhat, és szintén főműsoridős ez a sorozat. Mexikóban jelenleg ez a legnézettebb telenovella, rekordokat is döntött.

Széria:-

Zene: Maite folytatja a rekord döntést a zenében is. Először is kezdjük azzal, hogy a Tour Love keretében több várost is meglátogatott még tavaly Madridot és Ecuadort, idén pedig Iraputao, Chiapas, sőt még a mexikói melegfelvonulás záróakkordjaként előadott kiskoncertje is feliratkozott a Tour Love záró állomásaira. Elkészült két új sláger video klipel együtt, melyek nézettsége több tízmilliósra hág. Ezek pedig az Adicta, és az idei év robbanása, a Loca, Cali y Dandee-val közösen. A dal napokon belül rekordokat döntött és négy országban ezüst sláger lett. A nyár leghallgatottabb dala volt. Maite következő dalát is Cali y Dandee producerizálja. Maite úgy tartja, könnyebb slágereket kiadni, mint egy nagylemezt. Úgy látszik, ez a stratégia kifizetődő számára. Maite énekléssel és közönségtalálkozókkal egybekötött látogatást tett július elején Brazíliában két állomáson: Sao Paolo-ban, ahol még Daniel Arenas is csatlakozott hozzá, hogy reklámozzák a közös sorozatukat, a La Gata-t. Zenei projektként megemlítendő, hogy társmentorként szerepelt a La voz kids Mexico szériájában, Rosario oldalán és egy mentor duettet is énekeltek.

Kampány: Maite évek óta több kampány arca, résztvevője s képviselője: Proactiv, Naturella, most már Pantaya, A mexikói kiskorú gyermekek ne dolgozzanak, a Label Mexico-nak. Arról nem tudok megvan e még saját ruhamárkája, de hogy idén, még ha csak Mexikóban is elérhető, saját applikációt dobott piacra, ezt tuti. Maite Perroni World néven. Érdekesség, hogy szintén évek óta benne van a 100 legszebb arc megszavazottjai között, idén 65.-ként. Christian de la Fuente-vel a Tv y Novelas műsorvezetői voltak, és a KCA Mexicon is díjat adott át. Szerepelt az Instyle, Vanidades,Hola, Open címlapján. A People en Espanol 25 legbefolyásosabbjai is beválasztották zsinórban többedjére maguk közé, volt a címlapon és a bulin is.

Család: Maite habár kevés időt tud szüleivel, testvéreivel tölteni, nagyon szereti őket, folyamatosan utazik, ingázik, mert új dolgok derültek ki vele kapcsolatban: vegetáriánus is lett, továbbá kiköltözött New Yorkba, Koko-hoz. Vele már ritkábban látunk közös képeket, azonban a szerelem töretlen immár 4,5 éve, és a gyűrű is ott van Maite kezén. Talán már volt titkos esküvő is, és úgy járunk mint Poncho esetében? Maite elárulta, hogy a mostani sorozat alatt felébredtek benne is az anyai ösztönök, és bizony jövőre már 35 éves lesz. Ideje lenne az esküvőnek és a babának is. De csak szépen sorjában, igaz? Mi örülünk, hogy Koko-val ennyire nagy a szerelem és stabil a kapcsolat.

2018: Maite sorozata is jövőre fut ki, valamint várható vele is mozifilm, illetve a Quiereme új dal.

Elérhetőségek:

https://www.facebook.com/MaitePerroniPaginaOficial/?fref=ts

https://www.instagram.com/maitepb/

http://www.univision.com/personas-maite-perroni

https://twitter.com/MaiteOficial

https://www.youtube.com/user/MaitePerroniTV/videos

https://plus.google.com/+MaitePerroni/posts

www.snapchat.com/add/maitepbworld

http://oficialmaiteperroni.com/

https://itunes.apple.com/mx/artist/maite-perroni/id405185281

http://www.maite-perroni.com.mx/

 

 

Poncho

 

Film: Poncho-nak zsinórban harmadik éve nagyon jól megy. Mind a karrierjében, mind a magánéletében sikert sikerre halmoz. Nemzetközileg elismerik, bekerült úgymond a stream-be. Többet tölt már az Egyesült Államokban forgatással, mint a szülőhazájában. Ilyenkor mindig kiköltözik családjával együtt. Idén végre Mexikóban is debütált az El elegido mozifilmje a Netflix felületén. Több filmfesztiválon is részt vett, pl. a san diego-in, és a Premios Fenix-en. Poncho, ahogy évek óta, a Talent on Road produkciós iroda tagja. Munkásságát elismerik, a GIFF-n feleségétől vette át a Queer Icon címet Guadalajara-ban, és a Presencia Latino Egyetemen az év latinja elismerést kapta meg. Hívták látássérült gyermekeknek készült hangoskönyv felolvasójának is (IBBY Mexico).

 

Sori: helyett színházról írok. Már év eleje óta pletykálják, hogy Poncho egy mexikói színházban fog Diego Luna társaságában próbálni a mexikói Holt költők társasága című darabhoz. Azonban nm érkeztek meg időben a jogok, így ez a projekt csúszik. Ahogyan a Urban cowboy pilot-ját is elkészítették, de mégsem került még soha adásba.

Széria: Sense 8: a sikeres első évad után következett egy karácsonyi különkiadás, majd idén a második évad, és ősszel elkészült a két órás záró epizód is, habár lobbiznak a harmadik évadért, valószínűleg az már nem fog elkészülni. Poncho nagyon összeszokott a társaival, még a vancouver-i meleg fesztiválra is hivatalos volt velük.

The exorcist: idén ősszel megérkezett a második évad, és itt szintén várható a harmadik évad, és számíthatunk is rá. Poncho előtt ez megnyitotta a kapukat, életre szóló barátságot kötött Ben Daniels-sel, és részt vett a stábbal együtt a san diego-i és a new york-i Comic Con eseményeken is, mely a szériák bemutatói előtt a szereplők és stábtagok krémjét hívatott meghívni. A The Exorcist-ot is Vancouver-ben forgatták.

Drunk history: elkészült egy újabb szériához, egy másik, Ponchoval forgatott kisfilm is, ami adásba is került, de videót róla nem találtam. A Comedy Central valószínűleg később fogja feltölteni.

Ciencia de lo absurdo: az elmúlt két évben két új széria került vetítésre, és Poncho azzal zárta az idei évet, hogy az ötödiket is rögzítette. Ezt jövőre fogjuk látni.

Zene: -

Kampány: A Toyota és Buchanan Mexico reklámarca. Részt vett az NBA kosaras eseményein, ahol a GQ riportereként interjút készíthetett Ronaldinho-val. Júliusban elutazott Brazíliába, ahol két napig panel beszélgetéseken vett részt a projektjeiről, DAYDREAM con ...elnevezéssel. Végül a No es de hombres kampány keretében a nők elleni szexuális zaklatás megelőzésért és betiltásáért kardoskodott. Bevallotta, hogy saját felesége is áldozata volt fiatalabb korában szexuális zaklatásnak, ezért is érzi ezt szívügyének.

Család: Oscar féltestvére megnősült. Feleségével, Diana-val boldogan élnek, hol Mexikóban, hol az USA-ban. Kisfiuk , Daniel már 15 hónapos. Bár az arcát még sose láttuk, tiszta Poncho. Poncho nagyon élvezi az apaságot, minden szabad percét a kisfiával tölti.

2018: Poncho nagyon sok munkával teli évet zár, aminek jövőre lesz gyümölcse és folytatása: bízhatunk az Exorcist folytatásában, még a Sense8- ben is, továbbá jön a Ciencia 5.évada.

Elérhetőségek: http://alfonsoherrerauniversal.com/

http://www.univision.com/personas-alfonso-herrera

https://www.instagram.com/ponchohd/

https://twitter.com/ponchohd

www.snapchat.com/add/ponchohr

https://www.facebook.com/AlfonsoHerreraOficial/?fref=ts

https://vine.co/u/965017671169093632

https://plus.google.com/+ALFONSOHERRERA/posts

 

 

Ucker

 

Film:Ucker projektjei is végre gyümölcsöznek. Két filmje is debütált idén. Az egyik a Casi una gran estafa komédia, ahol újságírót alakított. Ez augusztus közepén került a mozikba. Eredeti címe az Original y copia volt.

Como cortal a tu patan: október közepén került a mozikba ez a romantikus komédia, mely nagy sikert hozott Uckernek. A film nagy bevételt hozott, az egyik legnézettebb volt az idei mexikói filmek között, és bemutatták Los Angeles-ben is.

Ni un minuto a perder- Si hubiera existe: ez a mozi jövőre jön ki Ana de Serradilla-val.

Soltera codiciada: idén év végén forgatta le Peruban, ez is jövőre várható.

Sori:-

Széria: 2091: elkészült a második évad is, azonban ennek vetítéséről nincsenek információim. Valószínűleg műsorra tűzték vagy abba maradt valamilyen okból, nincsenek róla információim.

Zene: Idén Ucker visszatért a zenéhez is. Zenei projektjének a neve: Revolution de los ciegos. Ezek végül is a már meglévő dalok angolosított verzióját takarják, pl. a Sueno surreal-ét. A turné Brazíliában volt 4 állomással. Régi dalokat is énekelt, még a Salvame-t is. Az EP digitális felületekről letölthető, pl. Spotify.

Kampány: Christian-nal együtt arcai az Infantiles SOS kampánynak. Ucker érintett volt a földrengésben, mármint a lakása megrongálódott, így egyes társaival az utcára vonultak és utca zenéléssel próbáltak összefogásra sarkalni és adományt gyűjteni. Szintén részt vett a csomagok kiszállításában is.

Család: Ucker továbbra is a saját maga kis világában él, ragaszkodik édesanyjához, a macskáihoz, előszeretettel hódol a deszkázásnak, a filozófiának, az olvasásnak, az alkotásnak, a táncnak, a meditálásnak, a zeneszerzésnek és új hobbijának, a szörfözésnek. Mind a két évben részt vett a Los Cabos filmfesztiválon. Idén itt Christian-nal is találkozott.

Nők: Natalia Tellez-zel és Ana de Serradilla-val szétmentek, idén szeptember óta (a Los Cabos-on hivatalosan bemutatva) új kis barátnője van: a 24 éves mexikói- orosz származású Natalia Bakuza Olguin.

2018: várható a 2091 második évada, ha levetítik rendesen a tv-ben, a Soltera codiciada, és a Si hubiera existe mozik. Valamint várunk új dalokat!

Elérhetőségek: https://twitter.com/christopheruck

https://www.instagram.com/christophervuckermann/

http://webnovelastraumadas.activo.in/f10-christopher-uckermann

http://christophervuckermann.tumblr.com/

https://www.facebook.com/uckermann/?fref=ts

 

 

Chris

 

Film: Jövőre érkezik egy komédia, melyet idén forgatott. A címe: Un guerito de problemas. Ő is volt a Los Cabos-on, találkozott Uckerrel. Itt tisztázták a régi „sérelmeket”: ugye, tudjuk, hogy Christian egyik legjobb barátnője, Ucker volt barátnője: Natalia Tellez. A két fiú tisztázta, hogy emiatt köztük nincsenek súrlódások.

Sori: Véget ért januárban a Despertar contigo. Nagy hír, hogy hozzánk is megérkezik január 2-ától a TV2-re. NÉZZÉTEK! Mostanában nem sorozatokat, inkább szériát forgat, illetve kisfilmeket. Sikerrel zárta a színházban a musicaljét, a Marta tiene un marcapaso-t.

Széria: A Sony Teleset és Netflix együttműködésével, Sandra Echevarria főszereplésével két évadot forgattak a Las bandidas szériához. Ez a 30-as években fog játszódni, jövőre kerül bemutatásra.

Kisfilmek: Christian eddig még napvilágot nem látott kisfilmjei is várhatóak: Retrasos de Simone, Te esperaba, Entrophía de un hombre extraordinario.

Zene: Maite-hez hasonlóan ő is azt vallja, ma már egyszerűbb s célszerűbb, ha slágereket dobunk piacra, nem várunk, míg összegyűlik egy lemezre való. Megjelent a Donde quedo yo? remix-e, valamint idén pont Natalia Tellez főszereplésével a Toxico c. single-je, a video-val együtt. Christian karrierje elismeréseként a Premios Arlequin tavalyi átadóján, ő kapta meg azt az életmű elismerést, amit idén Dulce :) Dulce-val egyébként találkozott az Estilo DF-en is, valamint Dulce Metropolitan koncertjén VIP meghívott volt! Ez igazi Dul-Chris év volt ilyen szempontból. Sokat jár egyébként is Christian megnyitókra, zenei díjátadókra (MIAW, Tu awards), idén film fesztiválokon is volt, keresi a lehetőségeket és elégedett azzal, hogy minden téren tud fejlődni. Mint színész, mint énekes. Habár bejelentette új dalának érkezését, valószínűleg 2018-ban fog ez eljönni, Mas allá címmel. Továbbra is tagja az Unidos por la Musica-nak, ennek a kampánynak a részeként különböző zenei fesztiválokra szerveznek neki fellépéseket. Christian szintén négyállomásos turnét hirdetett Brasilba, így Anahi-n kívül mindenki járt idén ott, ilyen vagy olyan okból, ő Intimates turné néven látogatta meg a városokat, régi-új dalokat énekelve és kérdés-válaszokat is beiktatva, közönségtalálkozókkal. A turné végállomása Peru-ban volt, december 2-án, Rebelde újratalálkozóként hirdette ezt meg. Az Arlequin mellett a Plaza de las Estrellas is elismerésben részesítette eddig elért sikerei miatt!

Kampány: Infantiles SOS, Abraza Mexico-az Estilo DF keretében, ahol egy adásban társműsorvezető is volt és a nemzeti összefogásról szól ez a kampány; a GIFF-en belül (guadalajarai film festival) pedig az öngyilkosság megelőzésért-mentális egészségért kampány vezető arca volt.

Család: Christian rendkívül ragaszkodó, mindkét testvére házas, az ő párkapcsolatáról viszont, már ha van, semmit nem lehet tudni, nagyon szigorúan betartja, hogy a magánéletéről többet semmit, és semmilyen paparazzi információ sincs róla. Nem tudom, hogy van-e valakije. Talán jobb is, ha védi, mindenesetre kiegyensúlyozottnak tűnik, és ez mindennél fontosabb. Folyamatosan edz, s nagyon jól néz ki, teljesen rendbe szedte magát. Az ünnepeket otthon, családi körben tölti. Szokták kérdezni az RBDs társairól, és ő mindig kedvesen nyilatkozik róluk, főleg Anahiról, de Poncho-ról és Ucker-ról is elismerően nyilatkozott idén. Ahogyan a többiek is, benne lennének egy ismételt összeállásban, ami az RBD-t illetti, de csak, ha mind ahatan benne vannak, az pedig még mindig nem hamarosan lesz. Szakmailag váltott: Ucker és Poncho a Talent on Road tagjai, míg az ő szakmai útját a Jerry ML produkciós iroda egyengeti :)

2018: Zene: Mas allá sláger. Kisfilmek: Retrasos de Simone, Te esperaba, Entrophía de un hombre extraordinario. Széria: Las Bandidas. Film: Un guerito de problemas.

Elérhetőségek: www.instagram.com/christianchavezreal

www.twitter.com/christiancha

www.facebook.com/christianchaoficial

www.youtube.com/user/christianchaveztv

http://www.christianchavezmusic.com/

www.snapchat.com/add/christiancha83

 

 

Érdekességek(mindenkiről):

 

 

- Dul könyve portugál nyelven hangoskönyvként is ki lett adva

- Poncho az Instyle magazin 50 leghelyesebbjei között (szavazás)

- 11 országban volt első Dulce Rompecorazones klipje

- Jun6- 11 éve volt az utolsó rész a Rebelde-ből a mexikói tv-ben

- Maite klipjét egy nap alatt egy millióan nézték meg. Ez naponta milliókkal nőtt, mára a Loca a 96 millió felett van

- Poncho feleségével és a Sense8-es pár társaival a Pride Awardson részt vett Vancouver-ben

- Mai tervezi a La promesa és Love dalokhoz is klip elkészítését

- Poncho megnyitotta pár társával együtt LA-ben az éttermét! La carmencita néven

- Maite mozifilmje az El arribo del Conrado Sierra megtekinthető a Pantaya felületen s a szinkron szerepével (Un gallo con muchos huevos) együtt Mexikóban

- A Galaxis őrzői zeneszerzője zenésítette meg az Exorcista második évadát!

- Anahi és férje Ricky Martin-t üdvözölte Chiapas-ban a férfi koncertjén

- Carlos Lara elküldte Dul-nak az Una cancion csak női hangos változatát, ő fogja kitenni, amikor annak idejét látja

- Retratos de Simone rövidfilmben Chris szerepelni fog, és kifejezetten a guanajuatoi film festre készült!

- Anahi találkozott Guillermo Rosas-al, aki már szintén apuka

- Poncho jótékonysági focimeccsen vett részt Vancouver-ben

- Si hubiera existe-ez lett a címe a Ni un minuto que perder mozinak, amiben Ucker Ana de Serradillaval fog szerepelni

- Maite uj dalának címe Quiereme lesz

- Uckerék filmje a Como cortar.... a mexikói 12 legjobb film között van! Már 100 milliót hozott be!

- Mai youtube csatornáján 1 millió feliratkozó

- Un guerito de problemas---- ez lesz Christian komédiája jövő év elején!

- 10 éve Empezar desde cero

- Mai idén rekordokat döntött---egy nap alatt milliós nézettség, leghallgatottabb a Spotifyon, legnépszerűbb a mexikói Billboard listán stb. és színésznőként is kiemelkedő---sorijuk a legnézettebb

- Uckernek lett spotify-ja https://open.spotify.com/artist/5O8cudluftNZ6PCwRzvYxo

- Mai Loca---Spanyolban, Chile, Kolumbia, Mexikó-ezüst kislemez

- Poncho a sao pauloi hírességek sétányán csillagot kapott

- A Papa a toda madre lesz az Univision-on

- Nemcsak Ucker, Maite is vega

- Maite az olasz Music awards-on a latin saga díjat nyerte el idén

- Dulce 27 éves karriert ünnepelt idén

- Ponchoék Japánba utaztak, ott telelnek :)

- Anahi twitter követői elérték a 10 milliót

 

OLVASSUK EGYMÁST 2018-BAN IS! B.U.É.K!!


 

 

 

A mappában található képek előnézete 2017 július-december