Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ponchoék a bemutatón:

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhezKattints ide a teljes kép megtekintéséhezKattints ide a teljes kép megtekintéséhezKattints ide a teljes kép megtekintéséhezKattints ide a teljes kép megtekintéséhez

Mi pecado videoklipp előzetes(baromi jól van megcsinálva)

http://www.youtube.com/watch?v=0I5JIuQr80Q

Poncho beszél Belinda karakteréről és arról,hogy mit szól ahhoz hogy külsőt változtatott vagyis erről nem volt hajlandó mondani semmit,nem is értem minek kell már kavarni mikor Ponchonak barátnője is van???

http://www.youtube.com/watch?v=gSO4-2HpPYQ

 

JÚL:26.:::

A Verano de amor utolsó részének képei,én megnéztem a részt nagyon jó volt,szépen lettt vége,a  kedvencem amikor a csónakban ülnek és mindenki elmondja mit kíván,Dul mit kívánhatna mást mint hogy ne hagyjuk abba az álmodozást,higgyünk harcoljunk NUNCA DEJES DE CREER!!!!

Váltok,most MPS PECADORAS képek jönnek:)) Ezeket maguk a színészek készítették,ne lopd el!!!! OFICIAL!!!

Jessy Coch "felvágta az ereit":

a Vétkezők alszanak,de édesek!!!!

folytatom a képeket ,most a Kaméleonokon van a sor. Biztos nagyon érdekes sori lesz,belenézek az tuti:)) Hétfőtől kezdődik!!!!! Belinda,POncho,Sherlyn,Pee wee,Edith Gonzalez, Karla Alverez hogy csak az itthon ismerteket soroljam....

Maite a los 10 premiosban::: http://www.youtube.com/watch?v=NE7A2ufsN4E

http://www.youtube.com/watch?v=4_27TWiFhwo

rengeteget hülyéskednek,azon a apsin aki beöltözik minenfélének nagyon jókat mulattam,de voltak értelmes beszélgetések és a végén többet játszanak a videóklippből:::