Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Újabb összefoglaló a kincsekről!!Minden a nyárról képekkel!

2011.07.28

Itt vagyok a hírekkel a drágákról!!! No copy!!!!!!!!!!!!!

Anahi, a mi drága angyalunk! Év elején sokat volt fellépéseken,főként népszerűsítve Cristiannal közös projektjét a Libertadot,aminek videoja azért kavart egy kis vihart,de siker lett! fellépett Exan is. Majd életében akkor érkezett a változás,amikor májusban mégiscsak elfogadta a televiziok világába jelentő nagy visszatérést: főszerepet,főműsoridőben,váltva a TDAt Maitéval,Emilio Larossa Dos hogares-ében ő lett Angelica Estrada,Carlos Ponce és Sergio Goyri oldalán! Szerepel benne több cceas és mi pecados is:) Any nagyon örült és bebizonyította a kétkedőknek,visszatért a televizió világába és jó színésznő! A rebelde után nagy volt az elvárás ,ezért kritizálták,de kollégái is meg voltak vele elégedve!! Any nehezen szokott vissza,de szorgalmasan dolgozik! Ő énekli a főcímet,Dividida-kettéosztve címmel,ami jelzi jelenlegi helyzetét is,megosztott lett zene és sorozat között. habár ugye készült videó a Divididára is és énekel még egy duetette a soriban Carlos Ponceval,a zene majd csak novemberben kerülhet előtérbe,amikor abbahagyja a forgatást! A sorozat előreláthatólag februárig tart majd! A lemezen már biztos helye vana  soris daloknak!!! Any egyenlőre élvezi a munkát!!! esélyt kaphat,hogy ő legyen a latin Pretty Women,amit anno Julia Roberts játszott el:) Lemezmunkálatai is folyamatban!!!! nagy hír,hogy nyolc év után visszatérhet a magyar képernyőre is,ugyanis a Két otthont megvette magyar is,zone romantica okt.13. 20: 00!!! :) Májusban volt egy csúnya balesete,amikor beverte orrát,meg kellett műteni,kiderült felső orrsövényferdülése van,ez okozta eddigi minden baját,de már jól van!!! Májusban testvére Marychelo és zenei Matute-ja vezetője Jorge D'Alessio összeházasodott,sőt azóta Mc kisfiut hord a szíve alatt!!!! A sorozat alapján szerepel sok reklámban: kutyaeledel,eőszakellenesség,joghurt! Sőt a cableision gyorsinternet arca is!!! nemrégiben Brian(Moderatto) és Ali (Miranda) oldalán énekelte fel és videót készített az MTV új sorozatához-Poplandhez-Click címmel,ami bejárat a világot(itthoni mtv oldalán is látható). Az igazi szerelem elkerülte,de nem is csoda ilyen szoros munka mellett!

Dulce-szívileg idegen drágánkkal nagyon megy a szekér zenei téren,rengeteg helyre hívják,megfordult Salvadorban,Vzlaban,USAban,Panamaban,Columbiában,Brasilban az elmult pár hónapban! Autogramot osztott és fellépett,már kibővülve Extranjera-idegen 2. részlettel is!!! Áprilisban Pueblában indult el nagy turné,ami 5 állomásban Brasilban folytatódott! a rajongók ott most is kitettek magukért:) Nagy megtiszteltetés volt neki,hogy szerepelt Kakával az Altas Horas műsorban,jóba lettek!!! Argentínában tett látogatása során leforgatta harmadik videóját Ingenua-naiva címmel,gyönyörű,a teljes lelki világát jelzi!!! metaforákkal,álmokkal! Július elején USAban fellépett pár melegbárban,az effajta közönség is csodásan fogadta!!! San Franciscoban Crishhel is talizott!!^^ Instudioban is vendégeskedett,ahol akusztikus verziókat énekelt fel!!A garnier és Cklass arca továbbra is! A PJn énekelt és nyert díjat: úgy akarok öltözni,mint ő kategóriában:) Texasban is nyert!!! Vzla előtt egy hónapja újra feketére festette haját!!!! Szeptemberig van betáblázva koncikkal,visszatér Vzlaba és október Mexico!!! egyedülálló,de egyesek szeritn közel került gitárosához,Santihoz. a zene mellett fut az UNIN az MA3,aminek dvd-je is megjelent!!! A Los angelesi nemzetközi filmfesztiválon bemutatták végre a 2010 áprilisi filmjét Alguien ha visto a Lupita?-látta vki Lupitát? címmel:) Siker lett:) Most a zenére koncentrál!!! Szeptemberben fellép a KCAn! nemrég pedig hatalmas megtiszteltetés érte,amikor egy színpadon állhatott énekelve see no more slágerét: Joe Jonasszal!! Élesben MTV worls stage szept 30!!!! :)

Maite-vele is sok minden volt. A ccea idehaza ápr 13-án végetért,majd a prizma 17:30tól ápr.18-tól a műsorára tűzte a Triunfo de amort-szerelem diadala. Bár elég gyagi,hogy nagyon szétszedi a részeket,így kétszeresére hosszítva a sorit és a főszereplők neve ugyanaz,mint a cceaban,habár ez ugye totál más sori:S De a magyar ajánlót Mai kitette saját youtube channeljére!!! A TDA odakinn juniusog tartott,a vége gyönyörűséges lett!!! Összeszokott a stáb!! majd Williamet otthagyta neje és persze megint egyik oknak ő lett mondva,pedig köze nem volt hozzá:SS Azóta elvileg kibékültek,sőt Lizyt elveszi Will! A sori után előre bejelentette Maite,hogy pihenni szeretne,így máris elutazott párjával Mane de la Parraval Argentinába:) ők továbbra is álompár közel egy éve és habár még nem lesz esküvő,imádják egymást,mindenütt kéz a kézben jelennek meg!!! Megjelenései vannak,mert a Magnum csokigyár és a Colgate arca volt!!! a Tda keretében nyitottak egy női rákszűrő rehabilitáló intézetet,ami mint később kiderült személyes indítattású is nála:o történt ugyanis,hogy megint beválogatták a people en espanol legszebb 50-e közé a bulin részt vett-később a magazinban elmondta,hogy ezen a rendezvényen 2009-ben tudta meg,hogy anyja rákos:O Aki azóta rendbejött ,sőt saját maga jelölte mamáját a 25 legerősebb közé:$ A PJn nyert-lány,aki elrabolja álmaimat kategóriában és énekelte TDAs slágerét Marco di Mauroval-a partir de hoy névvel. Minden területen a csúcson,a szívek,telenovellák királynője címet viseli!!! Maneval is boldog (L) Most volt az MA3 dvd bemutatóján és egy könyv Clumatha mellé is állt!!! Nagy botrányt kavart,hogy műsorban bevallotta ő Poncho és Uckerrel az RBD elején playbacket használt!! de csak az elején!!!Szeptemberben meghívást kapott A Velazquez testvérek cirkuszába,majd Washingtonba Willel!!! Októberben európai körútra indul,lobbizunk magyar látogatásért!!!!

Ucker- Év elején forgatott Kolumbiában a Kdabra 2.évadát,amibe ezúttal több mágia,vallás,klónózás került!! Itt ismerte meg Marion Zapicot,a 29 éves spanyol színésznőt,akivel kapcsolata lett,bár a szerelem csak fél évig tartott,Ucker maga jelentette be egy hónapja a szétválást,pedig LA-ben össze is költöztek!!!! Beindította a Reverbnation oldalát,ahová kiserletező jeleggel tölt fel zenéket-új számok: Nos van a tener q eschuchar és Right Now(egyre több angol száma van). Ide teszi fel próbálgatásait,kisérletezik új hangzásvilággal,gyermekkórusokkal! Büszke vagyok rá! Augusztus elején 7 állomásos Somos brasil tourja volt,ahol majd szétszedték!!!! Énekelt már a Crisantes és Izzy zenekar oldalán is! A Kdabra júl.3-án indult!!!! Sőt felröppent annak lehetősége is,hogy Sean Penn-el egy amerikai produkcióban vesz részt!!! vannak tehát filmes kérések is!! A Zenében Missy Elliottal folytat tárgyalásokat:) Mondta,hogy az RBDs lányoknak is szívesen írna számot;) Terjeszkedik zenében,filmben:) Elmondása szerint nem jár senkivel,de szerelmes: a zenébe:$

Ponchitooooooo!!! Először is tegnap volt szülije,most is kívánom a legjobbakat,nagy álom várt valóra,h számára készített meglepiben részt vettem:P (L)  Igazi világmegmozdulás volt!!! Nos neki sok projektje volt!!! Az asi es la suerte- ilyen a szerencse eredeti mexikói komédia aug.19-én debütált a mozikban!!! Szerinte a szerencse rajtunk is múlik,nem babonás,1x belecsapott a villám,de nem lett semmi baja:O Májusban 15 részes Pedro Torres rendőrszériában szerepelt:) Jó volt látni akció közben,jól állt neki:) fegyverrel a kezében....Szorítottam,hogy partnernőjével jöjjenek össze-Zuria Vega,de végül nem:( Ez volt az el equipo- a csapat!!! majd Júniusban az Aquiles Serdan-revolutiones sorozatban maszkírozták kopaszodó,idősebb férfivá,hihetetlenül nézett ki,fura volt,de lehet így fog kinézni majd: Ez nov. elején lesz képernyőn!!!! A legnagyobb hangsúlyt a saját rendezésű,el diez- a tízes című széria kapja,ami három év után végül is végre,az espn csatornán mutatkozik be szept. 1.jétől!!!! Főszereplő focistát alakítja benne!!! Most erre koncentrál!!!! Látni körülötte hölgyeket,de nincs barátnője.

Chris-szabadságunk vezére,magyarázkodhatott az erősebb jelentek miatt a Libertad száma által. LA-ben él,szakított az EMIvel és most elvileg új lemezt készít,de erről semmi hír nincs:( Életrajzi mélyinterjúkat adott,hogyan derült ki,dolgozta fel ő és családja a világ,hogy meleg. Melegfesztiválokon lépett fel,zenéje azonban nem csak erre specializálódott! Karitatív szervezetek tagja pl:perui gyermekekért! Jótékonysági rendezvényeken lép fel,humánus:$ BJ-vel készült egy közös kép,ami bizonyítja,nem váltak el és jóban vannak!!! Persze már nem együtt..... nagyon várjuk azt  a lemezt,hallani akarunk Chrish!!!!!! Az Estrellas TV egyik műsorvezetője,most ez a munkája,illetve forgatott egy spanyol bevándorlókról szóló amerikai sorozatot,de erről sincs több hír. Ő is aug 7-én lett 28 éves,Disneylandben volt családjával:)

Most pedig a képek!!!!!!! No copyyyyyyyy

Anahi: Dos Hogares-esküvő,Popland-Click,Libertad Chrisszel,Carlos Ponceval-Rendirme en tu amor,forgatáson!

 ajjjjjjjjjjjjjj.jpgclickpoplandmtv.jpgmty.jpg

libertad.jpg

normal_pequenos-gigantes-anahi-cristian_final_pg_c_10.jpgx2_7cbdc97.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Dulce: dsc0860chicatwitter.jpgjul--11-.jpgLupita film,Ingenua,Extranjera on tour, Joe Jonasszal,Maival a PJn

ingenua_caps_dbr_1204.jpg

normal_18exac013.jpg

normal_bmtvws004.jpg

portrait_1_1311349846.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Maite: Marco di Mauroval,Maneval,PJ,Colgate,a bizonyos műsor,anyukájával Clumatha bemutatón

11.jpg

380889075.jpg

maite_perroni_60_by_detectivemaya-d41h8qv.jpgactor.jpg

anyuval.jpgnormal_012-58.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ucker: comandomix.jpgizibanda.jpgnormal_002hsezhet.jpgBrasil Somos tour-Izzy bandával,Comando mix programban,showkon és még Marionnal

pa.jpg

riodesomos.jpgx2_7180809.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Poncho:  26411114592414548226610.jpgogaaaj3wey3px_seoopt4_ua_vqtdhovffsufpbp2om3qsyituzrgoxwixhuos_mvdaqqwdarr63hbb1km5qz4tjzxqam1t1ulxjtb31gv2dg_3qfofjvy72bzhw.jpgZuria Vega-val, Así es la suerte, El10,Revolutiones,El equipo

normal_287432.jpg

normal_untitled-0.pngpqaaaiu82t65zziaeionjwvz3lndg7u_sbxd51oshv0xmpmdkotjnmr0tyuvpqmjte1uagnnj0dc5mbcewluktn2usiam1t1uaocnqisltypa57zmrzgjh5hm2n4.jpg307776106.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chrish: 28szludisneylancsaladdal.jpgeloszulinap.jpgnormal_293954_208248249229784_186862221368387_528578_6811673_n.jpgszülinap családdal,fotózás,Libertad,Dullal,Estrellas TV

normal_libertad-8.jpg

loveeesanfranciscogayprid2011.jpgmusorvezetolett.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

egyéb képek

sa3ena.jpgnormal_002h.jpgistenm-egyeve-majausban-voltak-egyutt-utoljara.jpgimadat.jpghhrfs.jpgextranjeratourelott.jpgcuernavaca.jpg29mpc.jpgkakadulaltashoras.jpgsandra-echevarriaval.jpgwnovm.jpgx2_70b437d.jpg