Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Rengeteg új kép,videók és egy felháborító hír

2008.12.13

Drágáink folytatják a turnét és visszatértek a Teleton és L.A után Brazíliába. 9-én ismét Sao Pauloban,10-én pedig Rioban töltötték meg a csarnokokat!!! 11-én Equadorban,Guayaquilban koncerteztek. Nos ezekről nagyon sok jó minőségű képet tudtok megnézni a galiban. A brazilos koncerteket ugyanúgy a tour adios en brasil 2008 mappába és csináltam egy külön mappát a tour adios en mundo 2008-ban van az ecuadori konci képei!!!! A képek után jöjjön egy vidi is,ami a Los angelesi koncihoz kapcsolódik.

http://www.dailymotion.com/SYLOME/video/x7o76x_anahi-habla-de-sus-regalos-y-rbd-en_music

Sorozatok:

Dulce,mint Miranda és sorozatbeli családja-Dul 2008 en Verano mappában.

Poncho-Volverte a ver-a sorozat premierje,most volt dec.első hetében,ezért nem volt ott egy koncerten,mert inkább megjelent a premieren. Poncho mappában képek!!!!

És a hír: egyes rajongók,bementek vagy feltörték nem tudom,Any venezuelai hotelszobáját,ahol személyes tárgyait és ajándékait tartotta. A lányok,akik tömegestől voltak képesek bemenni és turkálni,azt sérelmezték,hogy egyesek ajándékát Any még fel sem bontotta. Azóta kitört a botrány,Any szomorú volt és megharagudott erre meg még aszok a lányok szítják a venezualai rajongókat és sokan ellene is fordultak. Nos ők nem igazi rajongók. Ehhez nem volt joguk. De ahogy Any mondta: A rosszakat ISten megbünteti!!!!

itt van egy vidi,ahol megmagyarázza,hogy a szoba nagy és igen tele van ajándékokkal,de nem volt elég ideje mindet kibontani és nem tud minddel együtt utazni mindenhova.

http://www.dailymotion.com/SYLOME/video/x7o4aj_anahi-explica-los-regalos-olvidados_music